2777
عنوان

مشاور کنکور

803 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها کسی اینجا مشاور کنکور داشته ؟ اگر داشتین میشه بگین راضی بودین از مشاورتون؟ چون من الان چندین ماه هست که یه مشاور گرفتم که رتبه برتر هم هست هر ماه هم دارم خدا تومن براش پول میدم ولی اصلا خوب نیست و اصلا درست راهنمایی نمیکنه و حتی چند بار هم با گروه های مشاوره‌ای هم گرفتم و اونا هم اصلا خوب نبودن می‌خوام بدونم شما مشاور خوب میشناسید اگر آره لطفاً بهم کمک کنید ممنونم 🥺🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من مشاور خوب میشناسم حتی یک هفته هم رایگان کار میکنه اگر راضی بودی اونوقت باهاش ادامه بده ...

وای آره لطفاً خیلی ممنونم ازت میشه بهم بگین 🙏🙏❤️

مشاور جماعت بدرد نمیخوره ای خدا چرا پولاتو حروم می‌کنی ، اخ اخ اخ ، اونا همینایی رو بهت میگن ک‌توی س ...

تازه بعضیاشونم که جوون هستن با احساسات دخترای کنکوری بازی میکنن🥲💔

❄️

مشاور جماعت بدرد نمیخوره ای خدا چرا پولاتو حروم می‌کنی ، اخ اخ اخ ، اونا همینایی رو بهت میگن ک‌توی س ...

آره واقعا خدا تومن پول میگیرن و هرچی که تو کانالها هست رو میگن واقعا هیچی بلد نیستن و برای همه به نسخه میپیچن متاسفانه 

بد نبود ولی خوبم نیست ۲۰ تومن پارسال از من گرفت سالانهاوایل خوب بود ولی الان نه زیاد چندماهه مشاوره ...

آره برای منم همین شده اوایل خوب بود ولی الان حتی گزارش کار هام رو هم چک نمیکنه