و گفت به کسی نگو. البته من به دکتر گفتم مادرمه. دکتر گفت نیازی نیس مادرت بدونه و به کسی هم نگو
دکتر گفت نگو؟؟!!
اصولا دکترا از اینچیزا نمیگنا
به نظرم حق هر بیمار و خانواده درجه یکشه که بدونن مشکلش چیه و چه درمانایی داره براش صورت میگیره
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
به نظرم به بچه هاش بگو ولی بگو به مادرشون نگن که حالش بدتر بشه خدایی نکرده اتفاقی بیوفته واسش همه شمارو مقصر میدونن که چرا مثلا نگفتی ببریمش یه دکتر بهتر خلاصه صدتا صاحب پیدا میکنه
دکتر واسش نوبت عمل زد همین پنج شنبه. حالا به دستور دکتر من به کسی نگفتم حتی شوهرم. از این میت ...
عزیزم شما به بچه هاشون بگو،این چیزی نیست که شما تنهایب براش تصمیم بگیرید،شاید بچه هاش بخوان قبل عمل نظر چند تا دکتر دیگه هم بدونن،کلا خودت رو دخالت نده تو این مساله