2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین بگم دکتر مادرشوهرم چی گف

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 29 پست
و گفت به کسی نگو. البته من به دکتر گفتم مادرمه. دکتر گفت نیازی نیس مادرت بدونه و به کسی هم نگو

دکتر گفت نگو؟؟!!

اصولا دکترا از اینچیزا نمیگنا

به نظرم حق هر بیمار و خانواده درجه یکشه که بدونن مشکلش چیه و چه درمانایی داره براش صورت میگیره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

دکتر واسش نوبت عمل زد همین پنج شنبه. حالا به دستور دکتر من به کسی نگفتم حتی شوهرم. 

از این میترسم خدایی نکرده زبونم لال اتفاقی بیوفته و بچه هاش بفهمن بعد منو مقصر بدونن که چرا نگفتم بهشون تا مثلا ببرن دکتر تهرانی جایی!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر واسش نوبت عمل زد همین پنج شنبه. حالا به دستور دکتر من به کسی نگفتم حتی شوهرم.  از این میت ...

بنظر من به پسراش بگو فردا دردسرمیشه واست

دوست داشتن یک نفر در این است که پیرشدن با او را بپذیریم.

خیلی استرس دارم ولی اصلا به روی خودم نیاوردم.

البته بچه هاش فوق العاده حساسن تا بفهمن تابلوبازی درمیارن آخه دکتر گفت اگه بیمار یا اطرافیانش بدونن بیمار را تحریک میکنن و درمان جواب نمیده.

به نظرم به بچه هاش بگو ولی بگو به مادرشون نگن که حالش بدتر بشه خدایی نکرده اتفاقی بیوفته واسش همه شمارو مقصر میدونن که چرا مثلا نگفتی ببریمش یه دکتر بهتر خلاصه صدتا صاحب پیدا میکنه

دکتر واسش نوبت عمل زد همین پنج شنبه. حالا به دستور دکتر من به کسی نگفتم حتی شوهرم.  از این میت ...

عزیزم شما به بچه هاشون بگو،این چیزی نیست که شما تنهایب براش تصمیم بگیرید،شاید بچه هاش بخوان قبل عمل نظر چند تا دکتر دیگه هم بدونن،کلا خودت رو دخالت نده تو این مساله

فقط تو ایرانه که خود بیمار از بیماریش بیخبره 😣

الانم بهش نگین، اگه سینه شو بردارن چی؟

دو روز دیگه که رفت شیمی درمانی و خودش رو وسط کلی بیمار سرطانی دید چی؟

اول از همه حق خود بیماره که بدونه

به شوهرت نمیخای بگی بعد میخوای به برادرشوهرت بگی؟؟؟؟؟

پذیرفتن چنبن مسئولیتی کار اشتباهیه.دکتر فکر کرده بچه ی طرف هستی که گفته به کسی نگو

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!