2777
2789
عنوان

نا منظم بودن هفته های بارداری

198 بازدید | 32 پست

سلام به همگی. ممنون که اومدید تا حالا کسی مثل من بوده الان هفته ۲۰بارداریم البته اگه اشتباه نکنم اخه هرکدوم از سونوهام یه چیز نشون میدن سونو ۸هفته رفتم ۸هفته و۳روزم بود براساس اون رفتم سونو ۱۲هفتگی که گفت الان ۱۴هفتته و دیگه واست انجام نمیدیم بچه بزرگ شده براساس ۱۴هفته رفتم سونو ۱۸هفته ای یا همون آنالومی که گفت ۱۹هفته و ۲روزته چرا اینطوریه چرا تاریخش دقیق نیس واسه کسی پیش اومده شرمنده طولانی شد

من ٩ هفته رفتم همون ٩ هفته بود ١١ هفته رفتم همون ١١ هفته بود اما ١٢ هفته كه رفتم گفت ١١ هفته و ٦ روز از اين خطاها ميشه 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا

واسه من ك سونو اول گفت ٧ هفته و يك روز

بعد به حسا ب اون من ان تي و انومالي رفتم هر دفعه هم با اون چيزي ك خودم حساب ميكردم يكي بود

جاي معتبر با دكتره با تجربه برو

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

عزیزم خب سونو بر اساس رشد بچه سنو میگه منم سونوهای اولم با تاریخ قاعدگیم سه روز اختلاف داشت بعد شد ٥ روز بعد شد یه هفته,ایرادی نداره,اگر سن بارداری بیشتر از دو هفته اختلاف واست بزنه باید نگران باشی,و سن بارداری رو فقط از روی سونوی قلبت محاسبه کن

جاهای مختلف رفتی؟

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .