2777
2789
عنوان

اسکویید گیم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 39 پست
سانسور و دوبله نمیخوام اخه

نه اصلا سانسور نمیکنه هم دوباه داره هم زیرنویس 

بعد وقتی خود سریالو میاره فقط فصل اولش هست باید اون گوشه بالا سمت راست توی قسمت سرچا بزنی بقیه فصلاشم هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه پلیس ها نگرفتنشون و رفتن بازی رو آمریکا ادامه دادن😐و این که ۳۳۳ واقعا لیاقت پدر بودنو نداشتچون ...

هموووووووننننننن

تازه این اخرا بچه رو گرفته بود میگفت میندازمش پایین😐

456 پدر بهتری بود تا پدر واقعیش ولی حیف که مرد من سریالو فقط به خاطر اون میدیدم😭

۴۵۶ نباید میمرد من فکر کردم دیگه شاید نسازن ولی آخرش ام ریکا بود

ارههههه😭

من بازم امید داشتم که رفته باشه کمایی چیزی ولی نههه

حس میکنم ورژن امریکاش دخترش راهشو ادامه بده ولی بازم خودش نمیشه🥲💔

همووووووونننننننتازه این اخرا بچه رو گرفته بود میگفت میندازمش پایین😐456 پدر بهتری بود تا پدر واقعیش ...

واقعا ۴۵۶ یه پا فرشته بود

تهش خودش افتاد پایین وقتی این همه میخواست بچه بمیره😑

من سر مردن ۴۵۶ـ۲۲۲ اون پیرزن واقعا داشت گریه ام می‌گرفت🥲

بماند انتظار داشتم اون سرباز ۱۱ با اون مرده که دخترش سرطان داشت تهش باهم ازدواج کنن😂

واقعا ۴۵۶ یه پا فرشته بودتهش خودش افتاد پایین وقتی این همه میخواست بچه بمیره😑من سر مردن ۴۵۶ـ۲۲۲ اون ...

ارهههه واقعااا 

من عاشق شخصیتش بودم خیلی شبیه خودم بودد=))

من ۴۵۶ و اون ترنسه رو خیلی دوس داشتم😭😂 

وااا مگه ازدواج کردن؟😐😐

نکردن بابا اخرش اون دختره رفت چین دنبال بچش

ارهههه واقعااا من عاشق شخصیتش بودم خیلی شبیه خودم بودد=))من ۴۵۶ و اون ترنسه رو خیلی دوس داشتم😭😂 وا ...

منم دقیقا عاشق شخصیت اش بودم خیلی خوبهه که اینجور هستی

من اون سرباز ۱۱ هم دوست داشتم دختر قوی و سرسخت

نه منظورم این که شیپشون میکنم دوست داشتم تهش باهم ازدواج کنن

سرباز ۱۱ کیه چرا اونکارارومیکنه

همون خانومه که از کره شمالی فرار کرده بود

اونم میخواست مانع ادامه بازی ها شه به قلب و مغز بازیکنان شلیک میکرد که نتونن از ارگان بدن بازیکنان برای گرفتن پول استفاده کنن و از طرفی پدر اون دختره هم می‌شناخت میخواست کمکش کنه تا بره پیش دخترش