bedunenam مدیر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 4378 عنوان اسکویید گیم | مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 39 پست (اسپویل هست اگه ندیدین بقیشو نخونین)من الان فصل جدید که اومده رو تموم کردم و دلم میخواد خودمو بکشممم یعنی چی من به امید ۴۵۶ این سریالو میدیدم😭😭😭 hate all people 1404/04/10 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متولدماه10 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 16625 من سر اون بازی طناب و پل استرس داشتم یه وقت نیوفته😂 آره اونو دیشب دیدم ۴۵۶ با بچه میپرید منم میپریدم 🤣
bedunenam مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 4378 سانسور و دوبله نمیخوام اخه نه اصلا سانسور نمیکنه هم دوباه داره هم زیرنویس بعد وقتی خود سریالو میاره فقط فصل اولش هست باید اون گوشه بالا سمت راست توی قسمت سرچا بزنی بقیه فصلاشم هست hate all people
marya_minaii عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 4295 آره اونو دیشب دیدم ۴۵۶ با بچه میپرید منم میپریدم 🤣 وایی منم میگفتم بدو بدووواونجاییم که چاقو دادن دستش هی میگفتم بزن دیگههه بزننن😂
دخترتابستون۶۴ عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 4648 ۴۵۶ نباید میمرد من فکر کردم دیگه شاید نسازن ولی آخرش ام ریکا بود گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜
bedunenam مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 4378 تازه پلیس ها نگرفتنشون و رفتن بازی رو آمریکا ادامه دادن😐و این که ۳۳۳ واقعا لیاقت پدر بودنو نداشتچون ... همووووووونننننننتازه این اخرا بچه رو گرفته بود میگفت میندازمش پایین😐456 پدر بهتری بود تا پدر واقعیش ولی حیف که مرد من سریالو فقط به خاطر اون میدیدم😭 hate all people
bedunenam مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 4378 ۴۵۶ نباید میمرد من فکر کردم دیگه شاید نسازن ولی آخرش ام ریکا بود ارههههه😭من بازم امید داشتم که رفته باشه کمایی چیزی ولی نهههحس میکنم ورژن امریکاش دخترش راهشو ادامه بده ولی بازم خودش نمیشه🥲💔 hate all people
rester عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 1452 نه اصلا سانسور نمیکنه هم دوباه داره هم زیرنویس بعد وقتی خود سریالو میاره فقط فصل اولش هست باید اون گ ... باشه مرسییی🫶🏻
marya_minaii عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 4295 همووووووونننننننتازه این اخرا بچه رو گرفته بود میگفت میندازمش پایین😐456 پدر بهتری بود تا پدر واقعیش ... واقعا ۴۵۶ یه پا فرشته بودتهش خودش افتاد پایین وقتی این همه میخواست بچه بمیره😑من سر مردن ۴۵۶ـ۲۲۲ اون پیرزن واقعا داشت گریه ام میگرفت🥲بماند انتظار داشتم اون سرباز ۱۱ با اون مرده که دخترش سرطان داشت تهش باهم ازدواج کنن😂
bedunenam مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 4378 واقعا ۴۵۶ یه پا فرشته بودتهش خودش افتاد پایین وقتی این همه میخواست بچه بمیره😑من سر مردن ۴۵۶ـ۲۲۲ اون ... ارهههه واقعااا من عاشق شخصیتش بودم خیلی شبیه خودم بودد=))من ۴۵۶ و اون ترنسه رو خیلی دوس داشتم😭😂 وااا مگه ازدواج کردن؟😐😐نکردن بابا اخرش اون دختره رفت چین دنبال بچش hate all people
متولدماه10 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 16625 وایی منم میگفتم بدو بدووواونجاییم که چاقو دادن دستش هی میگفتم بزن دیگههه بزننن😂 🤣🤣
marya_minaii عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 4295 ارهههه واقعااا من عاشق شخصیتش بودم خیلی شبیه خودم بودد=))من ۴۵۶ و اون ترنسه رو خیلی دوس داشتم😭😂 وا ... منم دقیقا عاشق شخصیت اش بودم خیلی خوبهه که اینجور هستیمن اون سرباز ۱۱ هم دوست داشتم دختر قوی و سرسختنه منظورم این که شیپشون میکنم دوست داشتم تهش باهم ازدواج کنن
marya_minaii عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 4295 🤣🤣 تازه غذا هم میدادن نمیخوردهی میگفتم دو روزه هیچی نخورده😂😂😂یا آخرش که میخواست بره رو دایره گفتم بدوووو تایمت رفت برس😂سطح هیجان
متولدماه10 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 16625 واقعا ۴۵۶ یه پا فرشته بودتهش خودش افتاد پایین وقتی این همه میخواست بچه بمیره😑من سر مردن ۴۵۶ـ۲۲۲ اون ... سرباز ۱۱ کیه چرا اونکارارومیکنه
متولدماه10 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 16625 تازه غذا هم میدادن نمیخوردهی میگفتم دو روزه هیچی نخورده😂😂😂یا آخرش که میخواست بره رو دایره گفتم ب ... عزیزم 🤣🤣 هنوز دایره رو ندیدم
marya_minaii عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 4295 سرباز ۱۱ کیه چرا اونکارارومیکنه همون خانومه که از کره شمالی فرار کرده بوداونم میخواست مانع ادامه بازی ها شه به قلب و مغز بازیکنان شلیک میکرد که نتونن از ارگان بدن بازیکنان برای گرفتن پول استفاده کنن و از طرفی پدر اون دختره هم میشناخت میخواست کمکش کنه تا بره پیش دخترش