2777
2789
عنوان

اسکویید گیم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون خانومه که از کره شمالی فرار کرده بوداونم میخواست مانع ادامه بازی ها شه به قلب و مغز بازیکنان شل ...

باور میکنی من فیلم رو نیم ساعت نیم ساعت میبینم که وسطش صدبار استپ میکنم 

امشب قهوه خوردم تا صبح بیدار باشم ببینم قشنگ گرم شده بودم شارژ هندزفریم تموم شد از اون بدتر شارژش رو پیدا نمیکنم 😐😭 سر همین نمی‌فهمم 

جریان دختره رو هم نمی‌دونم کدوم دختره کدوم پدره 

باور میکنی من فیلم رو نیم ساعت نیم ساعت میبینم که وسطش صدبار استپ میکنم امشب قهوه خوردم تا صبح بیدار ...

عه بدون هندزفری بذار صدا یکم پایین تو اتاق ببین با زیرنویس تقسیم کنی روزی یه قسمت(گرچه من خودمم گفتم روزی یه قسمت ولی نشستم کلشو دیدم😂)

اینی که میگم اسکویید گیم ۲:دختره مثل این که سرباز کره شمالی بوده و از اونجا فرار می‌کنه و از بچه اش دور میمونه،بعد از وقتی کره جنوبی بوده چندین سال سرباز اسکویید گیم بوده و در کنارش از این لباس عروسکی خرگوشی تن می‌کنه تا بچه های شهربازی رو سرگرم کنه که اونجا یه بچه رو با باباش(همین که گفتم پدر اون دختریه که سرطان خون داره)،خلاصه یه روز دختر بچه حالش بد میشه بخاطر سرطان میبرنش بیمارستان بستری میشه،پدره هم بخاطر درمان بچه اش می‌ره اسکویید گیم شرکت می‌کنه و سربازه موقع تیر اندازی اتفاقی این پدره رو میبینه و خلاصه دلش میسوزه کمکش می‌کنه زنده بمونه تا بره پیش دخترش اینجوری 

عه بدون هندزفری بذار صدا یکم پایین تو اتاق ببین با زیرنویس تقسیم کنی روزی یه قسمت(گرچه من خودمم گفتم ...

نمیشه بچه کوچیک دارم به صدا حساسه الان نیستش رفته کلاس می‌شینم ادامه قسمت دیشب رو میبینم 

اهاااان یادم اومد مرسی بابت یادآوری 😚😚😚