2789
عنوان

نامزدم میگه

1498 بازدید | 87 پست

تا عروسی نکردیم و هنوز عقد هستیم هیچ حقی نداری ازم لباس و هزینه دکتر و آرایشگاه و ش و....... ازم بخای

میگه من وظیفه ندارم بهت پول بدم تا عقدیم وظیفه باباته

هر وقت دعوامون میشه خرجایی رو کرده منت میزاره سرم حتی یه ش میگیره بعدش به روم میاره شما بگین چیکار کنم😔😔😔😔😔

جمعه هم خونشون باهم بحثمون شد  همه خانوادش فهمیدن ک حرفمون شده جلو همه  سرم داد میزد  خیلی تحقیر شدم  حتی روم نمیشه دیگه برم خونشون😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

روانیه چ ربطی داره دیگه زن رسمیشی چ وظیف وظیفه میکنه اولا دراصل وظیفه اونه پدرو مادرت ک الان هرچیم خرج نکنن واسه جهازت کلی باید خرج کنن دوما چ بد دهنه نباید پیش خانوادش اونم الان دادمیزد بهش رونده سرعقل بیاد

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

از نظر شرعی و قانونی، نفقه در عقد دائم به عهده مرد است

اینا رو بهش بامدرک نشون بده

بعد تو منت بزار سرش،زیاذم کش ندید این موضوع بجاش تو خونه خودش کلی خرج کن و جبران کن خخ

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟

به نظرم با یه مشاور حاذق صحبت کن برو بخش کلینیک سایت بهتر راهنماییت میکنن گلم

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

اگه الان اینقد روش بازه که این حرفا رو بزنه مس بعدا میخاد چیکار کنه بنظرم همین الان به فکر باش برین مشاوره ببینید اصلا فایده داره باهم بودنتون‌تو دوران نامزدی که باید بهترین دوران باشه و کلی خرج کنن اونم بدون منت این حرفا رو بزنه خیلیه