2777
2789
عنوان

نامزدم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 87 پست

الکی وقت و اعصابتو پای این آدم نزار ازش شوهر در نمیاد😐خودتو نجات بده😥

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

حالا شوهر من برا پول دادن سخت هست ولی حرف زن و صیغه و اینا رو بیاره ج ررررررررررر ش میدم از ۷ جا

والا مردم چه پر رو شدن 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه الان بگم میگن تقصیر توئه

چرا تقصیر تو عزیزم مگه خانوادت منطق ندارن همه رفتارش مخصوصا حرف زشتش در مورد زن دیگه رو حتما بگو 

فقط واگذارش کردم به خدا😭😭😭😭😭😭جواب دل شکستمو ازش بگیره

درسته خدا جای حق نشسته ولی یه چیزیم داده به نام عقل که ادم استفاده کنه 

با عرض شرمندگی ادامه دادن با این فرد روان پریش ته بیعقلیه حالا بازم خود دانی 

من اوایل حتی اگه شوهرم بجای بله میگفت ها سرسنگین میشدم علتشو میپرسید میگفتم من به احترام خیلی اهمیت میدم.تمام رفتاراشو همینجوری درست کرد،خداییش خودش خیلی عاشقمه و احترام خودم و خانوادمو داره و چیزی کم نمیذاشت همون موقعم،ولی ایرادای خیلی جزیی رو هم به روش آوردم و عذرخواهی کرد و جبران کرد.الان حس سبکی دارم چون هیچی رو تحمل نکردم و رو دلم نذاشتم،هم رفتاراش درست شد هم من دلخوری ندارم.شما اشتباه کردی ساکت موندی و مظلوم نمایی کردی!نامزد شما بخاطر سکوت شما داره سواستفاده میکنه و هی وقیح تر میشه.اگه یه بار بهش برگردی و از عصبانیتش نترسی درست میشه.نمیدونم رو چه حسابی داری تحملش میکنی ولی بیشتر فکرکن

فقط واگذارش کردم به خدا😭😭😭😭😭😭جواب دل شکستمو ازش بگیره

حواب دلتو خودت بگیر ن خدا .خداوند بهت عقل داده شعور داده منطق داده بشین فکر کن ب خوبی هاش و بدیهاش اگه میتونی اعتماد کنی ب مردی ک تو دوران نازکشی حرف زن صیغه ای و منت و این چیزا میاره پس فردا ک تکراری شدی جلو چشات زن میاره تو خونه وواتاق خابت.بعد بگو بدبختم و بیچاره خودت ب خودت ظلم نکن 

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون

استارتر شما که نمیخوای چیزی رو عوض کنی و میخوای به این خفت و ذلت ادامه بدی چرا میای تاپیک میزنی و اعصاب بقیه رو خورد میکنی؟!تو همه پستات حس ضعف و عجز و اضافی بودن و بدبخت بودن موج میزنه!بخدا عصبی میشم جواباتو میخونم.وقتی میخوای همینجوری ادامه بدی الکی نظرخواهی نکن! خدا جواب دل شکستتو اون دنیا شاید بخواد بگیره،این دنیاتو میخوای چجوری بگذرونی؟!تو بدبختی و خفت و خواری؟!

شما 23 سالته ، احتمالا ادعايب تحصيلكردگي و سواد و ... هم داري، اونوقت براي اوليه ترين حق هات هم به جاي اينكه اندكي تكون به خودت بدي واگذار ميكني به خدا؟ خدا هم ميگه من هم دست دادم بهت هم پا هم زبون و هم عقل ، ديگه قرار نيست بيام همه مشكلاتتم حل كنم

خانومی شما فقط از رفتارای بد شوهرت میگی... نمیگی چی شد که فلان حرف رو زد... چی شد که فلان رفتار رو از خودش نشون داد؟... نمیشه که فقط با شنیدن یه جمله قضاوت کرد و برای زندگی کسی نسخه پیچید با این حال بهت پیشنهاد میکنم که حتما مشاوره بری
و یه چیز رو حتما به همسرت یاداور شو که هیچ از بی احترامی خوشت نمیاد... اره اینکه جواب ندی یه جاهایی کوتاه بیای تا دعوا بخوابه خوبه اما اینکه رسما در برابر بی احترامی طرف سکوت کنی و انگار چیزی نشده درست نیست... اون لحظه سکوت کن ولی بعد بهش بگو به هیچ عنوان نمیتونی بی احترامی رو تحمل کنی

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^