2777
2789
عنوان

نامزدم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 87 پست

شوهر منم تو دعوا ها خرج هایی که برام کرده بودرو منت میذاشت سرم چیزای خیلی کوچیک حتی نمیدونم چرا شاید توقا داشته خیلی ازش تشکر و قدردانی کنم 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاک بر سرش فکر میکنه ازدواج فقط،یعنی رفع نیاز جنسی😑ک بره زن صیغه کنه😥

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
بهم میگه به جای اینکه بیام منت تورو بکشم میرم صیغه میکنم خودمو خالی میکنم

یاخود خدااااا عزیزم به این رابطه ادامه نده فکرنکن بعدخوب میشه.این ادم به هیچ وجه عاشق تونیس ونمیخوادت اینجوری نشون میده

عزيزم شما مشكلتون جديه! چون الان توعقد بايد كلي نازتو بكشه و مراقب رفتارش باشه وخرجت كنه اونوقت داره واست خط ونشون ميكشه، مطمئن باش عروسي كنين واسه ١٠تومن بايد التماسش كنيا!!! با كلي رفتار بدتر! يه فكرجدي بكن!

منم بخوام اون لحظه جلو بقیه جوابشو بدم بدتر میکنه

خدایش من شوهرم تو عقد همه خرج ها را میکرد تازه خواهر شوهرم تو روم گفت به داداشم میگم خرج زنت با باباش است یکم هم به بابات بگوبرات بخره گفتم مگه من زن بابام شدم تا خونش بودم چیزی برام کم نگذاشت الان با آقام است بخره نه بابام

بهم میگه به جای اینکه بیام منت تورو بکشم میرم صیغه میکنم خودمو خالی میکنم

به مردی که از تو نامزدی به فکر زن صیغه اییه اعتماد میکنی بری زیر یه سقف پس فردا با هر یه دعوا یه خانوم برات رو میکنه 

به خانوادت گفتی 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت