2789
عنوان

نامزدم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 87 پست

وااای چه قدر بد..خب تو شاید زیاد باهاش در مورد پول حرف میزنی مردا اکثرا بخوای زیاد پول پول کنی خوششون نمیاددالان که دیگه عقدم هستین بدتر..اما کلا وظیفشه بده و رفتااارشد خیلی زشت بوده..

چطور خجالت نمیکشه بزبون میاره تانامزدیم خرجتونمیدم والا برا مرد عیبه این مدل حرف زدن

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بهم طعنه میزنه میگه دخد عمه هات همشون طلاق گرفتن

نزری داشتیم بهش گفتم بیا بریم واسه مامانت اینا نزری بیاریم گفت نزریتون بخوره تو سرتون بعدش رفت بیرون تصادف کردم

الانم فقط واگذارش کردم به خدا😭😭😭😭😭

بهم طعنه میزنه میگه دخد عمه هات همشون طلاق گرفتن نزری داشتیم بهش گفتم بیا بریم واسه مامانت اینا نزر ...

بیشتر فکر کن

بنظرت میتونه همسر خوبی باشه؟

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...

تو اینکه وظیفه شوهرته خرجتو بده که بحثی نیس ،ولی خب بعضی خانواده ها دوران عقد اجازه نمیدن دامادشون خرج کنه تا هم لطفی به داماد کرده باشن و هم اینکه در عوض دخترشون تمکین نکنه و رابطه ای در کار نباشه . 

و خدایی که به شدت کافیست ... 

شوهر منم اوایل عقدمون اصلانمیدونست چطوریه وخرج باکیه ولی من بهش گفتم وگفتم برومطالعه کن ومشاوره رفتیم مشکلمون حل شد.ولی چرا شماروتون نمیشه برید؟؟؟؟اون دادوبیدادراه انداخته هااااا,تاموقع عروسی نرواونجابه هیچ وجه ونیازشم برطرف نکن بگورسم نداریم همش واسه بعدعروسیه

بهم طعنه میزنه میگه دخد عمه هات همشون طلاق گرفتن نزری داشتیم بهش گفتم بیا بریم واسه مامانت اینا نزر ...

وا الان نامزدین احترامتونداره وای به وقتی که برین زیر یه‌سقف یه کم بیشرفک کن

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
بهش میگم  ولی گوش نمیده  میگه از هر کی میپرسم میگن زمان عقد پسر هیچ حقی نداره خرج کنه

وقتی عقد رسمی کردید نفقه به عهده اشه ولی ا، طرفی خیلی ها هزینه ای از مرد نمیگیرم تا عروسی ولی خود پیر هم باید حالیش باشه که باید به خرج هایی برا زن بکنه.فقط برو مشاوره تا بدونی الان و در آینده چطور باهاش رفتار کنی.خسیس نباشه حالا!