2777
2789
عنوان

😪😭 ده سال

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 52 پست
خب از بین اون یکی خواستگارات انتخاب میکردی

بخوام قصه دوران مجردیمو بگم خیلی طولانی میشه خودمم دوس ندارم دیگه بهش فک کنم  فقط اینو بگم که خیلی مقاومت کردم اما کم آوردم و آخر زن این شدم، باورت میشه حتی یه خواستگار کارگردان داشتم  هعی چه روزایی بود اصلا از همون مجردی من خر بودم و شانس نداشتم 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدااا خیلی ساده ان این جور مادرا. واقعا نبودشون بهتره از بودنشه حالا خدا بدش نیاد. یه شعر هستا که م ...

واقعا حرفت درسته اصلا یادم به کارای مادرم میاد خدا منو ببخشه به وقتایی ازش بدم میاد، اگه یکم زرنگ بود الان من بهترین شوهر رو داشتم یه آدمایی منو میخواستن ولی من خر ساده بودم اگه مادرم بادم میداد چجوری باشم الان حال و روزم این نبود

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
شاید اینا با دعاآوردنت سرسغره عقد

نمیدونم ولی بیشتر مقصر مادرم بود تا اونا 

وای شرایط تو از من بدتره قشنگ یه بار همشون رو بشور بزار کنار همه حرفاتو بهشون بگو تا خودت خالی بشی

طرفای من قابل شستشو نیستن 

وگرنه انجام میدادم 

یه عده با عرض معذرت شبیه خوک هستن 

خوک از گل بازی خوشش میاد 

هرچقدر هم بازی کنه خسته نمیشه 

بحث کردن با اینطور افراد مثل گل بازی کردن با خوک 

خودشون عادت دارن 

خسته هم نمیشن 

لذت هم میبرن 

این وسط ماییم که نمی‌تونیم

ماییم که گلی میشیم 

و از کلی شدن اذیت میشیم

بخدااا خیلی ساده ان این جور مادرا. واقعا نبودشون بهتره از بودنشه حالا خدا بدش نیاد. یه شعر هستا که م ...

دقیقا. .. هرچی ضربه خوردیم از همین به اصطلاح مادرا خوردیم... آخ که دلم پراز غمه اما چه میشه گفت 💔

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
دقیقا. .. هرچی ضربه خوردیم از همین به اصطلاح مادرا خوردیم... آخ که دلم پراز غمه اما چه میشه گفت 💔

هیچی فقط صبر. الان هرچی بگن مبگن بچه احترام نمیزاره درحالی که نمیدونن چنین مادرا چه ظلمی به بچه شون میکنن

طرفای من قابل شستشو نیستن وگرنه انجام میدادم یه عده با عرض معذرت شبیه خوک هستن خوک از گل بازی خوشش م ...

خدا لعنتشون کنه که زندگی بقیه رو خراب میکنن