ماماسیتا75 مدیر استارتر عضویت: 1405/07/18 تعداد پست: 0 عنوان بارداری 43 بازدید | 3 پست سلام نی نی سایتی هامن مامان آیهانم سه سالشه،حامله شدم به تازگی تو اسم گیرکردممیشه کمک کنید؟؟آرتان یا آراز؟جیران یا آوا؟؟؟ نظرسنجی بنظرتون آراز خوبه یا آرتان باکلاس نظرتونو برام بنویسید آرتان یا آراز آوا یا جیران ثبت امروز | 12:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin_98 عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 7812 سلام عزیزمنمیدونم چقدر درست باشه ولی با این حال اکر بخوام اسم انتخاب کنم طبق ابجد سعی میکنم انتخاب کنماسم ها طبق ابجد بر ۴ قسم انداز برنامه علم الاسما در بازار کمک بگیر دختر شیرازی هستم🥰 این کاربری از سال ۱۴۰۰ در اختیار من قرار گرفت و قبل اون تاپیک های خواهرم هست
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 6557 هیچ کدوم واقعا در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
nazanin_98 عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 7812 ولی بازم اگر از ابجد استفاده نمیکنین آرار بنظرم خوب نیستببخشید ولی ممکنه دوستاش مسخره کنن بگن گراز دختر شیرازی هستم🥰 این کاربری از سال ۱۴۰۰ در اختیار من قرار گرفت و قبل اون تاپیک های خواهرم هست