2777
2789
عنوان

مهریه کم

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 74 پست
خب ارزون نبوده در هرصورت .طلا هميشه كالاي لوكس و ارزشمند بوده.

خودت داری میگی دی وی دی و باند ۲ ملیون شده طلارمی ۱۰۰تومن بوده

الان همون دی وی دی و باندو اینا چقد درمیاد؟

درخواست دوستی ندین با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پشیمون میشه یع روزشما متولد چندین؟احیانا انتظاراتشون ازشما زیاد نیست؟؟

من متولد ۶۲

۴۳ سالمه.

انتظار داشتن بامهریه کم یا زیاد سنجیده نمیشه.

من برای خودت میگم ذهنت رو مسموم نکن.

بیخیال مهریه شو.

من متولد ۶۲۴۳ سالمه.انتظار داشتن بامهریه کم یا زیاد سنجیده نمیشه.من برای خودت میگم ذهنت رو مسموم نکن ...

یجوری ام انگار فکر میکنم تو ذهنشون دختر خودشونو مهمتر و تحفه تر میبینن که براشون بیشتر گذاشتن

شوهر من میخواست حق طلاق رو بهم بده من نخواستم و دعواش کردم و قهر که تو میخوای هر وقت نخواستم خودم بذارم برم و برات مهم نیستم😂😂 واقعا اشتباه کردم یعنی؟!

من مهریه م ۷۲ تاس ،، ماشینمونو با وام ازدواج خریدیم و به نام منه قسطاشو شوهرم میده، کل طلاهامم فروختم دادم خونه خریدیم اونم به نام منه از طرفی خودم از شوهرم خواستگاری کردم و بعد از ۵ سال بهم جواب مثبت داد شاید بخاطر همین فکر میکردم اونقدرا دوسم نداره که حق طلاق میخواد بهم بده

ولی خودش نظرش این بود که زن حق داره هر وقت زندگیشو دوست نداشت راحت جدا بشه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
خب حالا بگو چطوری نشون بدم که کی هستم😆

هیچوقت نخواستم بخاطرِ اینکه از خانواده شوهرم بالاتر بودم خودمو ثابت کنم بهشون.چون اصلااااا ربطی نداره به مدل زندگی.

یه سری ادما هستن پولدار باشی میکوبنت بی پول باشی میکوبنت وکلا ربطی به پول داشتنو نداشتن نداره.

مهم اون اخلاقیه که خانواده اش دارن

شماهم رو این اساس نمیخواد اخلاق بد داشته باشی چون همین اول کدورت به وجود میاد

درخواست دوستی ندین با تشکر

شوهر من میخواست حق طلاق رو بهم بده من نخواستم و دعواش کردم و قهر که تو میخوای هر وقت نخواستم خودم بذ ...

انگار هرچیو برعکس انجام میدی نتیجه باب میلتو میده خواهر میگی نکن بنامم میکنه بنامت میگی نده میده😂مهریه بدون حق طلاق ارزشی نداره اما شما ماشین و خونه بنامته همون کافیه بنظرم تو این چیزا نقد بهتر از نسیه اس

خانواده شوهرتون انتظاراتشون چطوریه؟ خونشون کار میکنید؟ پدرشوهر شوهرتون انتظار دارن اونجا کار کنید؟

دقیقا چه ربطی به مشکل داشتن داره وقتی طرفای من آدمای لجباز و متکبری هستن؟! امیدارم گیر همچین آدمایی ...

فكر كنم شما متوجه موضوع نيستي

و دختر هستي ك بايد خيلي بعت توضيح داد تا بفهمي..

خب لابد مشكل بوده با مهريه كم ك شان شما نيست

با ادمهاي بد وصلت كردي و حرفت هم برو نداره🤭

شما به زندگي خودت بخند من گرفتار موضوع مثل شما نميشم

وقتي موز بودين ازدواج كردم با بهترين شرايط و شان خودم و خانواده ام. كسي ك ناراخت الان شمايي.

زورت له اونا نميرسه منى وسط انداختي 🤣🤭

💕

انگار هرچیو برعکس انجام میدی نتیجه باب میلتو میده خواهر میگی نکن بنامم میکنه بنامت میگی نده میده😂مه ...

من زیاد صمیمی نشدم باهاشون رفت و امدمون هم کمه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست