2777
2789
عنوان

مهریه کم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 79 پست
الان گرونتبرن تي وي يك تومن هست.اونموقع هم چيزي ك ما خريديم خيلي چيا مثلا گروني بود. همه ٤٠٠/٥٠٠ ميخ ...

تو خودت با خانواده شوهرت مشکل داری،دروغات مشخص شد ارزشت همون یدونه تی وی بوده که پدر شوهرت فقط اونو خریده🤣🤣🤣 واااای میگم آخه چقد فشاری شدی نگو چقدر جوانی سختی رو گذروندی

حتما چون از خانواده شوهرت پایینتری صب تا شبم اونجا پلاسی

حقی که یدونه تی وی فقط برازندته🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دنبال بهانه اي به نظرم🤭 اسلحه زير سرت نبوده كميتونستي قبول نكني مگه بقيه بايد بگنتا ما يادمون بيفته ...

عزیزم حالا درکت میکنم شما خیلی سختی کشیدی با خانواده خسیسی طرف بودی جوونیت خیلی بد گذشته آخ آخ ولی خداتو شکر کن بنظرم چون به هرحال الان چیزایی رو دیدی که خونه پدرت نتونستی ببینی خداتو خیلیییی شکر کن وقتیم دیدی برا یکی میخوان عروسی بگیرن حسادت نکن شاید من یچیزی دارم که تو نداری خوب فکر کن ببین چیه😘

اخي الهي🤭بابا جون ك دكتره بگو نسخه كنه براتاز دسته داروهايantipsychoticهر ٨ ساعت دوتا بخور ..اگرم ...

تو تغذیه ات میدونی چیه؟!💩💩 تو نه تنها هیچی نیستی بلکه با زدن سیفون ناپدید میشی

خیلی ناراحتی که میخوان بهم لطف کنن عروسی بگیرن ولی براتو یا نگرفتن یا با دعوا گرفتن؟ آخیییی عزیزم فکر کن ببین من چی دارم که تو نداری آخه🤑🤑 اونا از اول به بی ارزشیت واقف بودن

من مراسم نمیخوام چون مثل تو بی سلیقه نیستم باید بگردم بهترینه همه چیرو پیدا وقتشو ندارم مراسم اگه بگیرم ایران نخواهم گرفت چون همسرم مقیم کاناداست و مجبوریم پول بلیط مفت خورایی مثل تورم ما بدیم بیاید از حسادت کسشر بگید برید عقد و یلداییمو برام همینجا مفصل گرفتن کافیمه حتی برا یلداییمم مادر شوهرم تالار گرفت حسود خانم 😂😂معلوم نیست چن سال قبل ازدواج کرده با تی وی ۴۰۰ تومنی فک کنم ۹۳اینا ازدواج کردی که هیچییی قیمتی نداشت مهریه خودت نسبت به اون دوران خیلییی کمه عزیزم🤣🤣🤣تو اگه میتونی الان ازدواج کن با مهریه بالای ۱۴تا الکی ادعات نشه چلغوز کل خاندانتو میگیرم میفروشم

فعلا هم که تورو پرتت کردن بیرون که تو اون سن ۲تا پس انداختی هرچند تو لیاقت مادر شدنم نداری که از پسر دار شدنت ناراحتی خاک تو سرت عقب مونده دیگه آدم از یکی مثل تو که برا بچه خودش اونطوریه چی انتظار داشته باشه انقدرررر بی فرهنگی که اندام بچتم توصیف کردی وااای تو از پشت کوه اومدی از همون اول باید میفهمیدم

بهتر همون برو دنبال چندغاز دستمزد فرش بافتن بگرد تو که پیگیر دستمزد فرش بافتنی چرا زارتازورت میکنی؟ برو همون خونه کهنرو بگیر که لایق چیزای دست چندم و خرابی🤣🤣🤣🤣