2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان 😬🥲

72 بازدید | 4 پست

من پارسال تنبلی تخمدان داشتم متفورمین و اینا خوردم تا اونا رو می‌خوردم اکی بودم ولی الان که نمی‌خورم نه حوصله دارم نه اعصاب نه پریودام منظمه و اینکه همه هم میگن اصلا دکتر نرید برای تنبلی تخمدان و اینا 

موندم چیکار کنم گیاهی هم رفتم فایده نداشت 

بنظرتون برم دکتر با لاغر کنم یا گیاهی 

یه دوستم دارم مجرده اونم همین مشکلو داره دقیقا اونم مثل من هرکاری کرد فایده نداشت تنبلی تخمدان از چیه این لامصب 

یه چیزی بگم من وقتی پسرم به دنیا اومد سه سالش شد دوباره میخواستم بچه بیارم که تنبلی تخمدان داشتم همه راه هارو رفتم قرص گیاهی یک ماه خوب بودم دوباره شروع می‌شد تا یه دکتری بهم گفت تنبلی از سردی میاد پا تو آب نزار تو سرما جوراب بپوشش بدنت و به سرما نده و به هیچ عنوان نزار رحمت خیس شه حتما پیش بند یادت نره خدا شاهده یک سال رعایت کردم پریودام منظم شد خدا خواست باردارم الان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام. ورزش در حدی که عرق کنی و صربان قلبت بالا بره، مخصوصا پیاده روی تند.  پرهیز از فست فود و غذاهای کارخانه ای مثل بیسکوییت و شکلات و.... . پرهیز از سرخ کردنی ها  و غذاهای سرد مثل پنیر، هندوانه، کدو، لپه، عدس . خوردن مکمل روزانه که زینک پلاس باشه. 

خوب میشی اینطوری.