2777
2789

داماد دایی بابام یه مرد حدودا 30 سالست که 2 ،3 سالی میشه ازدواج کردن بعد پارسال ایشونو برای اولین بار تو فاتحه دیدم که زن و مرد جدا بود ولی اخرش اقایون اومدن برای خداحافظی تو مجلس خانوما منم نشناختم کیه از همون لحظه اول بهم خیره شده بود چشم برنمیداشت نه که بگم نگاه هیز یا بد یا با لبخند ولی خیره شده بود بهم منم فکر کردم پسر مجرده و قصد و غرضی داره که اینجوری نگاه میکنه ولی بعدها فهمیدم که داماد دایی بابامه خلاصه دیروز  مامان بزرگم یه مهمونی گرفت که اونا هم دعوت بودن دوباره از اول بهم خیلی خیره نگاه میکرد بازم میگم اصلا هیز نه فقط خیره به صورتم تا اخر مهمونی😐 منم خیلی معذب بودم همش فک میکردم موهام شاخ وایساده نگاه هیزی هم نمیکرد که بگم قصد بد داشته

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیز به چی میگن دقیقا؟

مثلا چشم بچرخونه یا خیره رو اندامت و چشمک اینا بزنه😐😂

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

معنیشو میدونم ولی نرمال نیست زل بزنی به یخ خانوم در حالی که متاهلی

اره اصا من دفه اول فک کردم مجرده