2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بیای آلمان فکر طلاق نکن

552 بازدید | 20 پست

۹ ماهه رفته آلمان تا من بعد با الحاق برم 

میگه نمیدونم چرا هر چی ایرانیه اینجا وقتی زناشونو آوردن زنه طلاق گرفته رفته 

گفتم مثلاً کیا؟گفت توی محیط کارم چند تا از مردا گفتن یا پسر عموی خودم 

داشت غیر مستقیم به من اشاره میکرد 

تقریبا هم همیشه ترس اینو داره که بهش خیانت کنم در صورتیکه چشمم غیر خودش کسی رو نمیبینه..

از ترس اینکه مشاور نظرمو راجب شوهرم تغییر بده اجازه نمیده واسه مشکلات شخصیمم برم پیش روانشناس و خودش گفت میترسم تو رو ازم بگیرن 

الانم مدام اینو بهم گوشزد می‌کنه و داستان جدایی بقیه رو میگه مثلاً وقتی زنشون اومده طلاق گرفته

چطور خیالش رو راحت کنم ؟

خوبه ترس از دست دادن داشته باشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

شغلش چیه

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید رفتارت این رو نشون میده که دوسش نداری

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

بگوش اونا مرداشون احتمالا مشکل داشتن 

وگرنه کسی که نگران زنشه و مثل تو دسش داره مطمنن یه عنر زنشون باهاش میمونه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بگو مگه کاری کردی که طلاق بگیرم؟ من دارم به امید تو راهی کشور غریب میشم تو نیومده تهدید میکنی؟ پسرعموت که الگوته چیکار کرده... اگه مقصر زنش بوده چرا فکر میکنی من اونجوریم و بو این دید چطور با خیال راحت بیام

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تو ازش سرتری؟بنظرت این ترسش بخاطر چیه؟

همیشه ترس از دست دادنمو داره

حتی ایرانم که بود شبا توی خواب بیدارم میکرد می‌گفت هیچوقت بهم خیانت نکن و..

سرتر نیستم بنظرم در سطح همیم