2777
2789

ببینین مامانم(شما بخونین شمر ، یزید، نامادری) امروز رفته بودم محل کارش(رفته بودم کسیو ببینم که نبودش وگرنه تو خونه هم تحملش نمیکنم) بعد همکارش اونجا بود شلوار منو دید گفت منم یکی ازش دارم ولی چون لاغرم فکر کنم بهم نمیاد برا همین نمیپوشمش بعد مامانم سریع با پوزخند گفت بابا فلانی(من) خیلی لاغره 40 کیلوعه انقدر لباساش نشون نمیدن لاغره بعد سرمو بلند کردم بددد نگاهش کردم گفت چیه فوقش 45 ای دیگه اون بنده خدا هیچی نمیگفت البته اون از من خیلی لاغر تره خواستم بگم ادم گ*ه بخوره معلومه چاق میشه(اصلا ادم بی تربیتی نیستم ولی نمیدونین چه بلاهایی سرم اورده) ولی خیلی جلوی خودمو گرفتم گفتم اونش به خودم مربوطه عزیزم 

الان بیاد خونه میخوام دهنشو سرویس کنم مردم مادر دارن منم دارم خودش 70 کیلوعه انقدر میخوره میخواد 80 کیلو بشه انگار چاق بودن افتخاره😐 خودش هزار تا عیب داره هم وزن من فقط شکم پهلو داره بعد دست میزاره رو نقطه ضعفم جلو مردم

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مامانت قهر کن

اصلا حرف نمیزنیم چندین ساله حتی همه شماره هاشم بلاکه

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

عزیزدلم قشنگ من مامانی حرف بدی نزد که لاغری بده مگه؟ همه سوپر مدلا اسکینی هستن تعریف هم کرد ازت

نه میدونه من خیلی بدم بدم میاد کسی بهم بگه لاغر با پوزخند میگفت 40 کیلویی دیگه😐

چرا

تایپیک های قبلمو بخونین متوجه میشین چندین ساله خانواده خودش خانواده پدرم باهاش حرف نمیزنن حتی بابامم زیاد نمیاد خونه از دستش

نه میدونه من خیلی بدم بدم میاد کسی بهم بگه لاغر با پوزخند میگفت 40 کیلویی دیگه😐

مامانی رو ببخش

اون هم اولین باره که به دنیا اومده و داره زندگی میکنه شاید خسته بوده شاید با بابا دعوا کرده اصلا شاید با همون همکارش بحثش شده تو دل مامان نیستی که قربونت برم مامان عاشقته مطمئن باش تو یه تیکه از جونشی شیره ی وجودشی اومد خونه اذیتش نکن باشه دردت به سرم؟

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

اخه چرا تا الان مامانت که هست قدرشو بدون

قدر چیو بدونم عزیزم؟روزی صدبار یا لاغریمو میزنه تو سرم یا بینیم یا اینکه دختر نمیخواسته پسر میخواسته