2777
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 38 پست

منم اعصابم ضعیفه دیگه دومیو نمیارم خیلی سخته بارداری و بچه داری 

شما الان خودت برادرت به چه دردت میخوره که بچه دوم بخواد به درد دخترت بخوره؟ 

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به عنوان کسی که تک فرزندی انتخابمه ازتون خواهش میکنم به بچه دوم ابدا و به هیچ وجه برای هیچ کدوم از ن ...

نه اصلااااا خودم‌نمیخام و فقط و فقط بخاطره بچه اولیه..  از خدا دختر میخاستم که بهم داد. شکر..

من که قصدم اینه دخترم تک فرزند بمونه

بچه دوم مانع تنهایی بچه اول نمیشه

مگه داداش شما مانع تنهاییتونه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

یطوری یعنی چطوری؟ میترسم بخاطره اولی دومی رو بیارم تازه برای همون اولی هم کم بزارم

ن عزیزم این چ فکریه چرا براش کن بزاری فردا پس فردا ک دخترت بزرگ شد خواهر برادر خواست میخای جوابشو چی بدی 

دوس نداری یکم دور خودت شلوغ باشه

مطمئن باش پشیمون میشی گلم

گناه داره دخترتبلاخره خودت یه داداش داری باز اینهمه تنهاییدخترت چی بگهسنتم داره میره بالا سریع اقدام ...

دلم میخاد ولی افکاری که میگه نمیشه خیلی بیشتره

یطوری یعنی چطوری؟ میترسم بخاطره اولی دومی رو بیارم تازه برای همون اولی هم کم بزارم

از  کار  استعفا  بده  دومی  رو  بیار  

اگر  نمیشه  پس  نیار 

قبل  هم  برو  بهترین  دکتر  زنان  

چون  سندروم  دوان توی  ۴۰  سال  به  بالا  در فرزندان  ایجاد  میشه

نه اصلااااا خودم‌نمیخام و فقط و فقط بخاطره بچه اولیه.. از خدا دختر میخاستم که بهم داد. شکر..

میدونی اینجوری به قضیه نگاه کن که فرزند اولت فاصله سنیش با فرزند دومت یه چیزی حدود شیش سال میشه در بهترین حالت و تا حدودا هیجده نوزده سالگی جهانشون متفاوته بعد اونم که ادمیزاد مسیرش از خانواده کلا متفاوت میشه حالا یا درس یا شغل یا ازدواج یعنی برای بیست سال اینده که معلوم نیست اصلا اونا خیلیم براشون اهمیت داشته باشه یا نه تصمیمی میگیری که تاثیر مستقیم داره روی مسئولیتای خودت ،بار دوش خودت و سنگین میکنی 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

همسنیم . منم مامانم سنش بالاس و خودمم شهر غریبم ... الان بچه ی اولمو باردارم . بنظر من اگه شرایط مال ...

بسلامتی به دنیا بیاد. عزیزم بزار به دنیا بیاد یه چندوقت دیگه بیا دوباره جواب بده🤣😂..   الان هنوز سختیاشو ندیدی.

مشکل مالی نداریم خداروشکر ولی اعصابم ضعیف شده و خسته ام..

میدونی اینجوری به قضیه نگاه کن که فرزند اولت فاصله سنیش با فرزند دومت یه چیزی حدود شیش سال میشه در ب ...

تازه اگر پسر بشه که خیلی به درد هم بخورم نیستن. حالا آیا من تا ۲۰سال دیگه زنده باشم یانه

🤣😂🫢🤣😂