2777
2789
عنوان

بچه دوم

320 بازدید | 38 پست

سلام همگی.. من ۴۰سالم شده ولی اصلا بهم نمیادو یه دختر ۵ساله دارم. کارمندم و الان ۲ماهه بعداز ۱۵سال کار بیمه بیکاری رد کردم که بتونم با بچم وقت بگذرونم و خودم نگهداری کنم. مادرم راهه دوره ، خواهر ندارم، یه برادر دارم که اونم مزدوجه و تهرانه. خیلی خیلی تنهایی بچه بزرگ کردم و زندگی کردم. بچم پرستار داشت ولی نشددیگه بمونه، ۱سالم مهد گذاشتمش ولی خوب بچه اس یه روزایی نمی‌رفت. خیلی باباش درگیر شده بود و از کاراش مونده بود. شغلشم آزاده. مجبورشدم بشینم خونه تا بعده ها ساعتی برم دوباره.

به بچه دوم فکر کردم فقط و فقط بخاطره دخترم ولی از دست تنهاییم و سن وسالم و اعصاب ضعیفم میترسم. همینم کم میارم براش، کلاساش و .... درواقع بیخیالش شدم دیگه.. خواستم اگه نظری دارید یا تجربه ای کمکم کنید.. ممنون میشم

بنظرم نیار

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣>> * نکته مهم:«هدف من از حضوردر اینجا فقط سرگرمی و تعامل خوبه، نه درگیری یا بحث...پس اگر دنبال بحثی ریپلای نکن چون حوصلتو ندارم جواب بدم >> نکته دوم : اگه اشتباه تایپی دارم خودم میدونم فقط حال نداشتم پاکش کنم درستش کنم 😕پس انقد گیر نده خانومم😐🤌🏻

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به عنوان کسی که تک فرزندی انتخابمه ازتون خواهش میکنم به بچه دوم ابدا و به هیچ وجه برای هیچ کدوم از نیاز های بچه اول نگاه نکنید و فقط وفقط وقتی برید سراغ گزینه بچه دوم که احساس کنید خودتون تمایل دارین مسئولیتتون و دو برابر کنید و پدر و مادر شدن و مجددا تجربه کنید 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

حتمن عزیزم بچه دوم بیار یه بچه خیلی کمه مخصوصا تو این دوره زمونه ک انقد هممون تنهاییماگ امکانش هست م ...

یطوری یعنی چطوری؟ میترسم بخاطره اولی دومی رو بیارم تازه برای همون اولی هم کم بزارم