2777
2789
عنوان

یمدته زندگی مزخرف داره میچرخه

269 بازدید | 26 پست

شبا به زور خوابم می‌بره ،روزا تپش قلب شدید 

از خواب بلند میشم حالم بده که به روز جدید شروع شده 

همش بخاطر جریانات خونه و مادرشوهرمه 

دلم خون شده 

باید بگید چه زبونبندی بخونم دهن این مادرشوهر مخالف همچی بسته بشه ؟ حرف باهاش بیفایدس 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

عزیزان میشه تاپیک اخرموگزارش بزنین 

دیگ راجب خوشیام تو سایت نمیگم 

بعضی ها ناراحت میشن🙂

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی به حق این عاشورا قسم خدا مادرشوهر منو لال کنه یه بکشش که رلحت شم که از دیشب یه بند دارم اشک میریزم بخاطر خودخواهی هاش

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

عزیزان میشه تاپیک اخرموگزارش بزنین دیگ راجب خوشیام تو سایت نمیگم بعضی ها ناراحت میشن🙂

نگو ، بخدا چشم میخوری ، از هرچی تعریف خوب کردم اینجا بارها پشیمونم

نگو ، بخدا چشم میخوری ، از هرچی تعریف خوب کردم اینجا بارها پشیمونم

دقیقااا میزنن تو ذوق ادم 

میشه گزارش بزنی؟🥺

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

الهی به حق این عاشورا قسم خدا مادرشوهر منو لال کنه یه بکشش که رلحت شم که از دیشب یه بند دارم اشک میر ...

مشکلت چیه؟ 

من عقدم دوساله، می‌خوایم خونه بگیریم پولمون دستشه گرو گرفته ، تمام خونه ها یه ایراد گذاشته بهونه الکی ، یه خونه پیدا شده یک سال و یه ماه دیگه تحویل میشه زور و اجبار که اینو بگیرید ، عقل نداره یکسال دیگه من نمیتونم عقد بمونم بااین خانواده تعصبی که دارم 

مشکلت چیه؟ من عقدم دوساله، می‌خوایم خونه بگیریم پولمون دستشه گرو گرفته ، تمام خونه ها یه ایراد گذاشت ...

۱۰ ماهه عقدم تو این ده ماه خبر مرگش ۳ بار منو دعوت نکرد منم سرخود هیچوقت نمیرم هیچ بی احترامی بهش نکردم ولی حتی دست هم بهم نمیده و اگه حرفی بزنم میخوره منو الانم ادعا میکنه که باید پسرم پیش من زندگی کنه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

۱۰ ماهه عقدم تو این ده ماه خبر مرگش ۳ بار منو دعوت نکرد منم سرخود هیچوقت نمیرم هیچ بی احترامی بهش نک ...

توی یه خونه یعنی یا توی یه ساختمون؟ پدر شوهرت زندس؟

۱۰ ماهه عقدم تو این ده ماه خبر مرگش ۳ بار منو دعوت نکرد منم سرخود هیچوقت نمیرم هیچ بی احترامی بهش نک ...

همشون عفریته هستن 

من میام سایت درد و دل میکنم یکم آروم میشم 

توی یه خونه یعنی یا توی یه ساختمون؟ پدر شوهرت زندس؟

تو یه خونه اره خبر مرگشون هر دو زندن بعد اینقد عجیبن من تا حالا سالم از سرم نیوفتاده چطور باهاشون زندگی کنم با این وحشی که فقط به فکر فامیل خودشه

مادرشوهر من از اول مخالف ازدواج ما بود ، ما شهرستان زندگی میکنیم ، پدرشوهرمم اصالتا شهرستانیه ، مادرشوهرم مرکز استان زندگی می‌کرده از اول البته فکر نکنی بالاشهراااا😐☹️ خانوم فیس و کلاس که دختر شهرستانی دهاتی هست و من نمی‌گیرم ،شوهرم محل نداد بهشون آوردشون خواستگاری و عقد ، ما هم هرگز بی احترامیشون نکردیم ،هنوزم همون کینه توی دلشه اینکارا رو می‌کنه