دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی " تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد " فقط یکبار یه نفر میاد تو زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️ بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣
آره منم شبا نمیتونم درست بخوابم. یه موضوعی هست بدجور حالمو گرفته. اصلا کلا زندگی رو ازم گرفته. همش دارم با استرس و تپش قلب و کندن پوست لب ادامه میدم. خیلی حالم بده
دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی " تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد " فقط یکبار یه نفر میاد تو زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️ بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣
الهی به حق این عاشورا قسم خدا مادرشوهر منو لال کنه یه بکشش که رلحت شم که از دیشب یه بند دارم اشک میر ...
مشکلت چیه؟
من عقدم دوساله، میخوایم خونه بگیریم پولمون دستشه گرو گرفته ، تمام خونه ها یه ایراد گذاشته بهونه الکی ، یه خونه پیدا شده یک سال و یه ماه دیگه تحویل میشه زور و اجبار که اینو بگیرید ، عقل نداره یکسال دیگه من نمیتونم عقد بمونم بااین خانواده تعصبی که دارم
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
مشکلت چیه؟ من عقدم دوساله، میخوایم خونه بگیریم پولمون دستشه گرو گرفته ، تمام خونه ها یه ایراد گذاشت ...
۱۰ ماهه عقدم تو این ده ماه خبر مرگش ۳ بار منو دعوت نکرد منم سرخود هیچوقت نمیرم هیچ بی احترامی بهش نکردم ولی حتی دست هم بهم نمیده و اگه حرفی بزنم میخوره منو الانم ادعا میکنه که باید پسرم پیش من زندگی کنه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی
۱۰ ماهه عقدم تو این ده ماه خبر مرگش ۳ بار منو دعوت نکرد منم سرخود هیچوقت نمیرم هیچ بی احترامی بهش نک ...
مادرشوهر من از اول مخالف ازدواج ما بود ، ما شهرستان زندگی میکنیم ، پدرشوهرمم اصالتا شهرستانیه ، مادرشوهرم مرکز استان زندگی میکرده از اول البته فکر نکنی بالاشهراااا😐☹️ خانوم فیس و کلاس که دختر شهرستانی دهاتی هست و من نمیگیرم ،شوهرم محل نداد بهشون آوردشون خواستگاری و عقد ، ما هم هرگز بی احترامیشون نکردیم ،هنوزم همون کینه توی دلشه اینکارا رو میکنه
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »