ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم راضی نبود یه کارایی که نکرد چه ابرو ریزی هایی ولی من همش خندیدم
اصلا غصه نخور ،شاید توی سایت بهت بگن چرا ازدواج کردی با کسی که خانوادش مخالفه، چرت میگن ، من هرچی خواستگار داشتم قطعا یه عضو خانوادش ناراضی بود هیچوقت کل خانواده راضی نیستن ،هرکدومم خانوادش کامل راضین خود پسر بی علاقه هست
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
بحث اجاره کردن نی من طلاهامو میفروشم اصن بحث اینه به من میگفت تو گوشت فرو کن که پیش ما میمونه 😐😐😐
بگو چون میخوایم مزاحم شما نشیم ، بالاخره جوون هستیم ما واسه سک.س ،اشپزی و ...فضا کافی داشته باشیم هم نزدیک تون باشیم توی همون محله شما یا خیابونتون خونه اجاره میکنیم خودمم طلاهامو میفروشم یا با وام و ... ، این احتمالا نرسیده واسه جیب پسرش
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
بگو چون میخوایم مزاحم شما نشیم ، بالاخره جوون هستیم ما واسه سک.س ،اشپزی و ...فضا کافی داشته باشیم ه ...
اجی این نمیفهمه انگار بچه ندیدس بدبخت من ادم ارومی نیستم نمیتونم خودمو کنترل کنم جورین من جلوشون یه دست نمیتونم به شوهرم بزنم به خصوصی ترین مسائل دخالت میکنن حتی نمیزارن با هم جایی بریم
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی