2777
2789

باورم نمیشه کاش زشت بودم بد هیکل بودم یا براش کم میذاشتم دلم نمیسوخت دیشب پیاماشو با دوستش خوندم  که دختر برده بودن باغ و… پنج ساله ازدواج کردم دوسالشو عقد بودم .

پیامارو دیدم خواب بود انقدر با مشت و لگد زدمش از خواب بیدار شد نزدیک بود سکته کنه بعد انقدر جیغ زدم که دو شب که حالم بد شد بعد مادرشوهرم اومد گفت چی شده شوهرم گفت هیچی چرت و پرت گفتم با دوستم

اونم دست رو قران گذاشت روح پدرشو قسم خورد که چیزی نبوده و کلی قسم خورد و گریه و التماس کرد که اتفاقی نیوفتاده

ولی نشستم باز پیامارو خوندم قشنگ انگار هرکدوم برا خودشون دختر بردن

الان پیاماشو با دوستش میذارم خودتون

قضاوت کنید به جان عزیزم دروغ نمیگم😔

وزن اولیه ۷۵ 🎀 وزن فعلی ۶۴/۷ 🩵 هدف ۵۸💄

چندوقت پیش بعد دوهفته راب…طه داشتیم دیدم خیلی کمه نسبت به دوهفته فهمیدم خبراییه

دوستش:بعدظهر چطور برنامتون اوکی شد؟

شوهرم:حاجی افسانه که نیست منم به فرزاد نگفتم گفتم با شقایق و خودت بریم اگه هستی

دوستش :میتونی بزاری برا شب چون من ساعت چهار باید برم جایی

شوهر:۴بری کی برمیگردی

دوست:تا برمو برگزدم ۷،۸میشه زودترم شد زنگت میزنم

شوهر :باشه حاجی ولی فکر نکنم بشه اون موقع

دوست:حسین میخوای یکار کنیم راستش من ۴،۵ میخوام یکی رو ببرم باغ خب الان یجوری کلسدو بهت برسونم تو برو تا ساعت ۴ اوکی کن بعد کلیدو بزار یجا من میام

دوست :خوبه(اینجا انگار شوهر پیام خودشو حذف کرده یدونرو)

شوهر: به به به بنازم👏👏👏بزار با شقایق اوکی کنم ببینم کی از سرکار میاد

دوست:باشه خبرم کن اگه شقایق بتونه ۱۲ بیاد ۵الی ۶ ساعت تایم داری خوبه

شوهر :باشه داداش من همون ۱،۲ میزم تا ۴ دمت گرم

دوست :خب کلیدو کجا برات بیارم کارخونه؟

شوهر خودتو اذیت نکن خودم میگیرم ازت

شوهر:مهدی‌جون دم درم (ساعت ۱۲ فرستاده شده)

شوهر(مهدی جون دارم میرم ۵ دقیقه دیگه بیرونم (ساعت ۴/۵) 😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو همونی که تاپیک قبلیت ترکید؟

همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)

درکت میکنم حسه بدی داشتی خیلی بد 

ولی نباید همچین واکنشی نشون میدادی 

کاش شمارشو برمی داشتی و زنگ میزدی

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃

انقدر خیانت زیاد شده که... واقعا حالم از همه مردا بهم میخوره هرچند به ظاهر تعداد اندکی خیانتکار نیست ...

خداروشکر بچه دارنشدم با اینکه ازش چیزی ندیده بودم ولی همیشه حس میکردم بهم خیانت جنسی میکنه تا اینکه پیاماشو دیدم گفتم نشون ننت بده پیامارو زود گرفت حذف کزد از خجالت نتونست نشون بده

چندوقت پیش بعد دوهفته راب…طه داشتیم دیدم خیلی کمه نسبت به دوهفته فهمیدم خبراییهدوستش:بعدظهر چطور برن ...

اون شب خبر داری ازش بهت چی گفته بود؟

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃

درکت میکنم حسه بدی داشتی خیلی بد ولی نباید همچین واکنشی نشون میدادی کاش شمارشو برمی داشتی و زنگ میزد ...

شماره ای نیود از اول تا اخر پیاماشون رو خوندم اخرشم ساعت چهار به دوستش پیام داد من دارم میزم💔کارش تموم شده بود داشت میرفت

خداروشکر بچه دارنشدم با اینکه ازش چیزی ندیده بودم ولی همیشه حس میکردم بهم خیانت جنسی میکنه تا اینکه ...

ولی کاش به مادرش نمیگفتی... 

به هرحال هرچقدرم کثیف باشه نباید ابروش جلوی مادرش میرفت 

خدا جوابشو میده 

؟؟