2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم بهم خیانت جنسی کرد😔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 12672 بازدید | 205 پست

مدارک اثباتی تون؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ولی کاش به مادرش نمیگفتی... به هرحال هرچقدرم کثیف باشه نباید ابروش جلوی مادرش میرفت خدا جوابشو میده

باید میرفت مادرش همش به خانواده ی من میگفت دختر خوب تربیت نکردین بزار بفهمه خودش چه لجنی زاییده

وزن اولیه ۷۵ 🎀 وزن فعلی ۶۴/۷ 🩵 هدف ۵۸💄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد من میگم مردا ذاتشون مشکل داره بهم میپرن !! در اوج وفاداری جوری بهت پشت میکنن نفهمی از کجا خوردی ...

اون بنده خداهایی که بهت میپرن انقدر عاشق و شیفته طرفشون شدن که نمیتونن باور کنن حقم دارن 💔🙂

؟؟ 

شماره ای نیود از اول تا اخر پیاماشون رو خوندم اخرشم ساعت چهار به دوستش پیام داد من دارم میزم💔کارش ت ...

به همون شماره دوستش باید از پیاماهم با گوشیت عکس می‌گرفتی

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃

ولی کاش به مادرش نمیگفتی... به هرحال هرچقدرم کثیف باشه نباید ابروش جلوی مادرش میرفت خدا جوابشو میده

اگه ابرو براش مهم بود همچین ... نمی‌خورد 

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃

بعد من میگم مردا ذاتشون مشکل داره بهم میپرن !! در اوج وفاداری جوری بهت پشت میکنن نفهمی از کجا خوردی ...

میذارم میخوام جداشم من همه جوره با این کثافت ساختم حقم این نبود

اگه ابرو براش مهم بود همچین ... نمی‌خورد

پیامارو خوندی ؟ تو هم مطمئنی؟؟؟💔💔💔

کثافت روح پدرتازه فوت شدشم قسم خورد ولی پیاما واضحه

چرا انقدر عجولانه عمل کردی. 

باید یه پرینت اول از چتاش میگرفتی. 

بعد اون باغو پیدا میکردی. 

خلاصه باید مدرک ازش جمع میکردی یهو اومدی طرفو تو خواب زدی بیدار کردی به مادرش گفتی داد و بیداد کردی خب اونم همرو پاک کرده زده زیرش. 

عزیزم    فقط  را   بط ه    نداشته باش

اون زنها   معمولا مریض اند     همسرت بهت منتقل نکنه    تا آخر عمر    زندگی هدر میره

سنی  نداری     بچه هم  نداری         بهش یک فرصت بده   ولی من  خیییلی دیدم  مرد خائن عوض  نمیشه    فقط هر بار مچ اش رو  میگیرن   زرنگ تر میشه          مترصد باش    باز خطا کرد جدا شو    عمرت هدر نده