ببخشید میشه بمن بگید با بردیا آشتی میکنم یا نه ؟چ زمانی؟دلش تنگ نشده ؟ بمن فکر میکنه؟
اسم دوس پسر منم بردیاس🫠😂
یه کدی هست به اسم ⁷⁶⁰⁰ میگن این کد رو زمانی که خلبان نمیتونه حرف بزنه به برج مراقبت میگه که من دیگه نمیتونم خودت مراقبم باش وقتی توعم نمیتونی هیچ حرفی بزنی و بغض داری به خدا بگو ⁷⁶⁰⁰ اون دیگه خودش همه جوره مراقبته🥺🤍
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
حسم نسبت به تو: اینکه دختر باهوشی هستی. دل نازکی. خیلی اهل رفیق بازی نیستی. اینده ای دارین اما ی ...
دورت بگردممم اینکه میگه دلم بات تنگ شده راستهه
یه کدی هست به اسم ⁷⁶⁰⁰ میگن این کد رو زمانی که خلبان نمیتونه حرف بزنه به برج مراقبت میگه که من دیگه نمیتونم خودت مراقبم باش وقتی توعم نمیتونی هیچ حرفی بزنی و بغض داری به خدا بگو ⁷⁶⁰⁰ اون دیگه خودش همه جوره مراقبته🥺🤍