2821
2789
خواستگار داری. اما الان ازدواج نمیکنی هنوز برات زوده. با عشق ازدواج میکنی

عزیزم‌منم میگی 

حس ب نسبت به من چیه

آینده ای داریم باهم یا نه

از من خوشش میاد یا نه

کلا خر پی از ب حس میکنید بگید

یه کدی هست به اسم ⁷⁶⁰⁰ میگن این کد رو زمانی که خلبان نمیتونه حرف بزنه به برج مراقبت میگه که من دیگه نمیتونم خودت مراقبم باش وقتی توعم نمیتونی هیچ حرفی بزنی و بغض داری به خدا بگو ⁷⁶⁰⁰ اون دیگه خودش همه جوره مراقبته🥺🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حس میکنم فقط حسمتولد یه فصل سرد هستی یا به سرما علاقه داریاز رنگ قرمز یا بنفش یا صورتی سفید خوشت میا ...

امسال نامزدی دارم؟

اگه دارم چه ماهی هست؟

بنظرت مشکل مالیم فردا حل میشه؟

به دلم

پوست گندمی موی کوتاه؟

نه بچم سفیده😂🥺🩵ولی موهاش آره تقریبا کوتاه

یه کدی هست به اسم ⁷⁶⁰⁰ میگن این کد رو زمانی که خلبان نمیتونه حرف بزنه به برج مراقبت میگه که من دیگه نمیتونم خودت مراقبم باش وقتی توعم نمیتونی هیچ حرفی بزنی و بغض داری به خدا بگو ⁷⁶⁰⁰ اون دیگه خودش همه جوره مراقبته🥺🤍

وای عروسکییی🥹😍😍🤍من ذوووققربونت

عزیزم

حس ب نسبت به من چیه

آینده ای داریم باهم یا نه

از من خوشش میاد یا نه

کلا خر پی از ب حس میکنید بگید

عزیزم‌منم میگی حس ب نسبت به من چیهآینده ای داریم باهم یا نهاز من خوشش میاد یا نهکلا خر پی از ب حس می ...

حسم نسبت به تو:  اینکه دختر باهوشی هستی.  دل نازکی.  خیلی اهل رفیق بازی نیستی.  

اینده ای دارین اما یکیتون یکم لجبازه 

ازت خوشش میاد 

ب:  مغرور.  وابسته.  تعصبی. خانواده دوست 

خودت رو گفتم!😂

اهااااا😂😂😂😂😂نه منم سفیدم ولی موهامو درست گفتییی

حسم نسبت به تو: اینکه دختر باهوشی هستی. دل نازکی. خیلی اهل رفیق بازی نیستی. اینده ای دارین اما ی ...

بشدتتتت درستتت بودددد

2824
2823
2791
2779
2792