2777
2789
عنوان

هشت تیر

597 بازدید | 23 پست

روز دوم جدایی 

بد نبود صبح راحت بودم خوشحال و پر انرژی ب همه کارام هم رسیدم اما نیم ساعت پیش نمی‌دونم باز چی شدم چهره یادم افتاد دلم خواستش و بعد برای اینکه هیچ وقت تا آخر عمرم نمیتونم داشته باشمش یک ربع از ته دل گریه و هق هق کردم بعد هم رفتم واتساپشو چک کردم و 

نمی‌دونم خبر خوب یا بد برای خودم

دیدم آقا بعد که دیده من بلاک کردن بهش برخورده و اونم بلاکم کرده از یه طرف ناراحتم دلتنگم اما از طرف دیگه خوشحالم که راه دسترسی بهش ندارم...

مهم نیست باید ترک کنم از هفت تیر می‌شماریم و امروز روز دومه امیدوارم بتونم به چهل روز برسونم

راستی امروز رفتم کتابهای لیسانس به پزشکی هم خریدم که شروع کنم خیلی ذوق زده ام برم بخونم ببینم از پس مطالبشون برمیام 

ساعت هشت شب هم با خواهرم قرار پیاده روی داریم

راستی می‌خوام نماز هم شروع کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهترینها براتون رقم بخوره ولی من از یه عشق ممنوعه جدا شدم

عشق ممنوعه؟

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

سلام استارتر عزیز

خواهش میکنم سیمکارتت رو عوض کن تا هیچ راه ارتباطی دیگه ای باقی نذاری پیج اینستا و... رو حذف کامل کن و پیج جدید بزن

چون خدایی نکرده ممکنه دوباره درگیر این رابطه اشتباه بشی

سلام استارتر عزیزخواهش میکنم سیمکارتت رو عوض کن تا هیچ راه ارتباطی دیگه ای باقی نذاری پیج اینستا و.. ...

عزیزم با اینکه چون اونم بلاکم کرده و حس پس زده شدن و خواسته نشدن بهم داده و فقط گریه م میاد اما برنمی‌گردم چله از اول محرم تا اربعین می‌خوام بگیرم و نمیشکنم حتی اگه اون پیام بده نذر کردم

تاپیکا داستان زندگیمو بخونید

خوندم بانو

تو خیلی محکمی

امیدوارم توی همه امتحانات الهی سربلند بیرون بیای و نور به زندگیت بتابه و زیباترین لحظات رو با همسرت و فرزندانت تجربه کنی

قلم بینظیری داری استعداد نویسندگی بالایی داری

خودتو با نوشتن سرگرم کن

من مطمئنم آینده خوبی در انتظارت

به خودت افتخار کن که خودتو از بند شیطان رها کردی

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

خوندم بانوتو خیلی محکمیامیدوارم توی همه امتحانات الهی سربلند بیرون بیای و نور به زندگیت بتابه و زیبا ...

ممنون از محبتتون و قلب روشن و مهربونی دارید و در تصویری از زشتی و زیبایی خوبی ها رو گلچین میکنید همچنین بهترینها برای شما عزیزم