2777
2789

مادرشوهر من از اول ازدواجمون روی خوش نشون نمیداد بریم خونش همیشه اخم و تخم

مدام هم دعوا درست میکنه توی زندگیمون تا این اخر کار که به دعوای ناجور درست کرد که من میخواستم از خونه بزارم برم دیگ و شوهرم بزور جلومو گرفت ولی من گفتم دیگه این تو بمیری از اونا نیست من دیگه هیچ رفت و امدی نمیکنم،شوهرمم حق میده بهم و چندبار به مامانش گفته دیت از سر زندگیمون بردار ولی بازهم دلش میخاد من بگذرم و بریم اونجا

حالا مادرشوهر دعوت کرده و اصلا به روی خودش نمیاره چه چه گندی زده و اصرار اصرار حتما باید بیایید وگرنه پدرشوهر با من دعوا میکنه و عصبی میشه و فلان و هی قسم ایه که حتما بیایید

همیشه این رواله دعوا درست میکنه بعد دعوت میکنه و به روی خودش نمیاره

ولی من دیگ این دفعه دلم صاف نمیشه 

کاربری سال ۹۶

خب نرو خاعر

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نرو خاعر

منم نمیخوام برم،اصلا یه‌وعده غذا چه ارزشی داره ادم بخاطرش بره خونه کسی که از مهمون بیزاره

ولی مادرشوهرم هی اصرااار میکنه اگه نیایید شوهرم باهام دعوا میکنه و...

کاربری سال ۹۶

مثه من با مادرشوهرم قطع رابطه کردم فقط واسه عقد اون یکی پسرشون منو میخواستن تا عروس گرفتن با من سگ شد منم دیگه محل سگ بهشون نزاشتمو تمام شد رابطمون

بلاخره همه چیز درست میشه
منم نمیخوام برم،اصلا یه‌وعده غذا چه ارزشی داره ادم بخاطرش بره خونه کسی که از مهمون بیزارهولی مادرشوه ...

خب بدرک ک دعوا میکنه..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..