سلام بچه ها من 21سالمه چندتا پسر همیشه مزاحمم میشن چند ساله به خاطر اونها دیگه مدرسه نرفتم و دیپلمم نتونستم بگیرم وقتی میرم امتحانای غیر حضوری بگیرم دبیرستان امتحان بدم امار میگیرند میان همش منو صدا میزنن و بوق و چراغ میدن من خسته شدم از دست اونها اما اونها 5ساله خسته نشدن بعد تازه یچ وقت نمی تونم به خانواده و کسی بگم چون دختر خونه ام خانواده ام خیلی خیلی سنتین میترسم اخرش اتفاق بدی بیفته تجاوزی چیزی بعد اگه اتفاقیم نیوفته اشنایی چیزی ببینه بگه حتی چند بار جلود در همسایه هامم اینکارو کردن اگه خانواده ام بفهمن سر مو می برند بیرون زیاد نمسرم فقط باید اجازه بگیرم برای زفتن امتحانامو و .. خانواده امم باهام نمیان میگن ما وقت ندارم نه دوست دارم بیرون برم کلاس برم و ... خسته شدم چطوری خودم مشکلو حل کنم تازه کلیم مخدودیت دارم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به خود مدرسه بگو یا هم جلوشون به پلیس زنگ بزن شکایت کنن احتمالا میترسن میرن اینا بیشتر دنبال ریکشن توان که بترسی یا باهاشون دمخور بشی اخماتو بکش تو هم یکم خانومانه تر و سنگین تر راه برو شل و ول راه رفتن تو رو بیشتر کم سن و بی دست و پا نشون میده