2789
عنوان

مزاحمت

112 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من 21سالمه  چندتا پسر همیشه مزاحمم میشن چند ساله به خاطر اونها دیگه مدرسه نرفتم و دیپلمم نتونستم بگیرم وقتی میرم امتحانای غیر حضوری بگیرم دبیرستان امتحان بدم امار میگیرند میان همش منو صدا میزنن و بوق و چراغ میدن من خسته شدم از دست اونها اما اونها 5ساله خسته نشدن بعد تازه یچ وقت نمی تونم به خانواده و کسی بگم چون دختر خونه ام خانواده ام خیلی خیلی سنتین میترسم اخرش اتفاق  بدی بیفته تجاوزی چیزی بعد اگه اتفاقیم نیوفته اشنایی چیزی ببینه بگه حتی چند بار جلود در همسایه هامم اینکارو کردن اگه خانواده ام بفهمن سر مو می برند بیرون زیاد نمسرم فقط باید اجازه بگیرم برای زفتن امتحانامو و .. خانواده امم باهام نمیان میگن ما وقت ندارم نه دوست دارم بیرون برم کلاس برم و ... خسته شدم چطوری خودم مشکلو حل کنم تازه کلیم مخدودیت دارم .

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
2
100%
356
0
0%
365
0
0%
365
0
0%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شکایت کن اگه بالای ۱۸ سالی نیازی نیست خوانواده بفهمن یه تذکر بهشون میدن بیخیالت میشن توام اصلان نگاشون نکن نگاه خیلی تاثیر داره

«و شاید پرواز کنم،... روزی از پشتبام.»

خانواده نمی پرسن چرا مدرسه نمیری؟

مدرسه ام دیگه بزرگسالانه غیر حضوری کردم چون سنم از 18 گذشته مدرسه دولتی نمی تونم برم 

ولی اماحانامو میرم می بینمشون لرز میگیرم دویاره تجدید میشم 

مدرسه ام دیگه بزرگسالانه غیر حضوری کردم چون سنم از 18 گذشته مدرسه دولتی نمی تونم برم ولی اماحانامو م ...

به نظرم خیلیییی کار اشتباهی می کنی که به خانواده ت نمیگی. اوضاع رو خطرناک می کنی

دو روز دیگه دور از جونت اتفاقی هم بیوفته خانواده باید بدونن به کی شک کنن یا نه؟

خراسان شمالی🤍

به خود مدرسه بگو یا هم جلوشون به پلیس زنگ بزن شکایت کنن احتمالا میترسن میرن اینا بیشتر دنبال ریکشن توان که بترسی یا باهاشون دمخور بشی اخماتو بکش تو هم یکم خانومانه تر و سنگین تر راه برو شل و ول راه رفتن تو رو بیشتر کم سن و بی دست و پا نشون میده 

به خود مدرسه بگو یا هم جلوشون به پلیس زنگ بزن شکایت کنن احتمالا میترسن میرن اینا بیشتر دنبال ریکشن ت ...

جلشون خندیدم با دوستم بودم بی حجاب بودم اونها همه چی درجورد منو  ووخانواده ام میدونن