2777
2789
هر مشکلی داشته باشید باید توی اون املاکی که قرارداد نوشتید پیگیری کنید .اون واسطه دوطرف معامله هست

چکار کنم؟ میگن بهش بگو باید دیرکرد بدی،اینجوری بگو زودتر پول ما رو بده، خونه ما رو فروخته ، حتی هوایی اش رو هم که غیرقانونی هست فروشش، فروخته ، رفته باز جای دیگه خونه خریده پول ما رو نداده

اونی که خریده بنگاه داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر مشکلی داشته باشید باید توی اون املاکی که قرارداد نوشتید پیگیری کنید .اون واسطه دوطرف معامله هست

املاکی هم طرف اون خریدار رو میگیره،هوای اونو داره، چون خیلی باهاش معامله میکنه

[QUOTE=386294873]املاکی هم طرف اون خریدار رو میگیره،هوای اونو داره، چون خیلی باهاش معامله میکنه[/QUO.

با چند تا املاک دورتر از اون املاکی مشورت کنید .ب اشون مشکل رو بگید ...چون اگر همکاری نکنن بگید میرید شورای حل اختلاف 

.در کل توی معامله هر دو طرف باید برای هم خسارت تعیین کنن ...که زوری بالای سر هر دو طرف باشه.حتما شروع کنید .چون ممکنه زمانبر باشه.

یادم نیست چی نوشته، فقط یادمه موعد تحویل خونه رو ۱۵ ام زدهخب تا کل پول داده نشه ، که خونه تحویل داده ...

حالا چقدر دیگه طلب دارید ازش 

کاربر آمریکام خط قرمز من بی احترامیه پس مواظب حرف زدنتون باشید........ 

[QUOTE=386294873]املاکی هم طرف اون خریدار رو میگیره،هوای اونو داره، چون خیلی باهاش معامله میکنه[/QUO ...

وای ، خدا کنه به اونجاها کار نکشه خودش زودتر پول فراهم کنه بده

برا یه شیشه ماشین به ساله دارم میرم و میام شورای حل اختلاف ، هنوز کارمو راه ننداختن

۲۸۰ میلیون کل خونه یک میلیارد و سیصد بوده

اشکال نداره شما خونه رو تحویل نده تا پول نگرفتی  ولای جریمه شامل شما نمیشه 

کاربر آمریکام خط قرمز من بی احترامیه پس مواظب حرف زدنتون باشید........