ای کاش ضرر و زیان مینوشتین
ما هم موقعی که داشتیم خونه میخریدیم فروشنده هی میگفت فسخ یه طرفه بنویسین اگه پول رو ندادن فسخ کنم و این کارو بکنم و اون کار رو بکنم
خلاصه که هر دقیقه ده بار میگفت تهش من حرصم گرفت گفتم چرا یه طرفه؟
اومدیمو ما پول دادیم شما تحویل ندادین آدمیه دیگه شیرخام خورده است پس حق ما چی میشه؟ فسخ باید دو طرفه باشه که ما هم دستمون به یه جایی بند باشه که داریم این همه پول میدیم
که خوب شد من حرف زدم اون روز و فسخ دو طرفه زدیم
خونه دسته مستاجر بود
صاحب قبلی خونه دوست داشت ما رو با اون طرف کنه پولشو بگیره و بره ما رهن مستاجر رو بدیم و خونه رو تحویل بگیریم ولی بازم من قبول نکردم
که خداروشکر که قبول نکردم وگرنه کارمون به دادگاه و پاسگاه میکشید
مستاجر راضی به تخلیه نبود من 40 روز مهلت دادم تا تخلیه کنه خداییش 40 روز واسه کسی که دنبال خونه باشه کافیه بااینکه تازه عروس و دوماد بودیم به سختی سر کردیم ولی گفتم گناه دارن ظاهراً دل سوزوندن واسه بقیه اشتباهه چون دلتو میسوزونن وقتی رفتن و کلید رو تحویل گرفتیم یه کاری با خونه کردن که من نشستم خون گریه کردم انگار ما یه خونه رو خریده بودیم یه خونه دیگه رو بهمون تحویل داده بودن خونه که چه عرض کنم طویله تحویل داده بودن...
تهشم چهارتا آشغال و شیشه شکسته و مبل پاره گذاشتن گفتن میایم میبریم ما یه هفته صبر کردیم نبردن شوهرم برد انداخت آشغالی
آخه آشغال تو که اینا رو نمیخواستی مرض داشتی منه تازه عروس رو اذیت کنی من میخواستم جهاز بچینم...