2777
2789
عنوان

سلام دوستان کمک

124 بازدید | 11 پست

بچه ها موضوع اینه من با یکی در ارتباط بودم به مدت سه چهار روز و اون پسر همسایه همبازی بچگیم بود

بعدش گفت من مدت میرم یعنی آف میشم بعد میام

بچه ها15روز نیومد منم دیگه آیدیمو عوض کردم اونم عوض کرد الان ذهنم درگیرشه خیلی چیکار کنم 

به گه روشی باهاش ارتباط بگیرم یا فراموشش کنم دارم رد میدم

یه دختر که سعی میکنه قوی باشه💙💎من آدم جدیدیم🖤به تاپیک های سم قبلیم توجه نکنید🤪🥴برای هم خوب بخوایم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور آخه بگین چطور ولش کنم

دردسر میشه برات من خودم سر این موضوع داشت زندگیم به باد میرفت سعی کن جلو خودتو بگیری و اصلا دنبالش نری تا یه ماه فراموش میشه ولی به هیچ عنوان سراغش نری به زور هم شده جلوی خودتو بگیر این حسا فقط دردسره فقط 

دردسر میشه برات من خودم سر این موضوع داشت زندگیم به باد میرفت سعی کن جلو خودتو بگیری و اصلا دنبالش ن ...

ذهنم درگیرشه بنظرت برم تو رابطه چیکار کنم بره از ذهنم لعنتی

یه دختر که سعی میکنه قوی باشه💙💎من آدم جدیدیم🖤به تاپیک های سم قبلیم توجه نکنید🤪🥴برای هم خوب بخوایم💚
کارش مگع چیه؟

نظامیه احتمال دادم برا کارش باشه بچه ها مال زمان فروردینه که گفت  چند روز نیستم 

ذهنم درگیرشه بنظرت برم تو رابطه چیکار کنم بره از ذهنم لعنتی

میخوای از چاه بیوفتی تو چاله ؟ ولش کن خودتو با چیزای دیگ سر گرم کن بیرون برو کار دیگه ای کن فیلم ببین حواستو پرت کن قول نیدم سر یه هفته یادت میره

میخوای از چاه بیوفتی تو چاله ؟ ولش کن خودتو با چیزای دیگ سر گرم کن بیرون برو کار دیگه ای کن فیلم ببی ...

اشکام خیلی میریزن بیتابش میشم خدایاااا 

چرا من نمیرم دانشگاه سرم شلوغ بشه