merrrrrrliiin مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 401 عنوان کریپتو و تتر 182 بازدید | 23 پست دوستان من میخوام کیف پول درست کنم کدومو پیشنهاد میدید برای تتر؟و اینکه قراره پورنو بدم به کسی برام تتر بفرسته تو کیف پول چون خودم هیچی از ارز دیجیتال نمیدونم اگه چیزی حس میکنید باید بدونم بگید که کلاه سرم نزاره پولو با بدبختی پسنداز کردم 1404/04/07 | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهم___نیست عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 2877 خودت میتونی انجام بدی چیز سختی نیستفیلم هاشو سرچ کن مثلا اموزش خرید و انتقال تتر به کیف پول تو اپارات پره فیلمه با دقت نگاه کن و مرحله به مرحله انجلم بده
merrrrrrliiin مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 401 خودت میتونی انجام بدی چیز سختی نیستفیلم هاشو سرچ کن مثلا اموزش خرید و انتقال تتر به کیف پول تو اپارا ... اگه طرف برام بزنه دیگه نمیتونه پس بگیره ازم ؟
merrrrrrliiin مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 401 خودت میتونی انجام بدی چیز سختی نیستفیلم هاشو سرچ کن مثلا اموزش خرید و انتقال تتر به کیف پول تو اپارا ... از زدن میدونم میزنه میترسم اطلاعات بش بدم بعدا پس بگیره ازم
مهم___نیست عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 2877 اگه طرف برام بزنه دیگه نمیتونه پس بگیره ازم ؟ نباید به کیف پولت دسترسی داشته باشهاینکه الان هیچی ازش نمیدونی یکم خطرناکه چیز سختی نیست برو فیلماشو ببین یادمیگیری،اول باید یه کیف پول بسازی و تو یه صرافی هم حساب باز کنی به طرف بگو منصرف شدم
merrrrrrliiin مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 401 نباید به کیف پولت دسترسی داشته باشهاینکه الان هیچی ازش نمیدونی یکم خطرناکه چیز سختی نیست برو فیلماشو ... خیلی ممنونم
merrrrrrliiin مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 401 نباید به کیف پولت دسترسی داشته باشهاینکه الان هیچی ازش نمیدونی یکم خطرناکه چیز سختی نیست برو فیلماشو ... خودم از بیت پین بخرم بهتر نیست
merrrrrrliiin مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 401 نباید به کیف پولت دسترسی داشته باشهاینکه الان هیچی ازش نمیدونی یکم خطرناکه چیز سختی نیست برو فیلماشو ... میگن که صرافی های ایرانی هم کیف پول دارن وسیفه درسته ؟
مهم___نیست عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 2877 خودم از بیت پین بخرم بهتر نیست خودت بخری که خیلی بهتره ،تتر هم کم پولی نیست به هر حال، دلاره دیگه من از بیت پین خرید نداشتم، صرافی هم خیلی زیاده،با احتیاط انتخاب کن و حساب باز کن پروسه خیلی راحتیه،اصلا نگران نباش فقط دقت میخواد
merrrrrrliiin مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 401 خودت بخری که خیلی بهتره ،تتر هم کم پولی نیست به هر حال، دلاره دیگه من از بیت پین خرید نداشتم، صرافی ... نه منظورم اینه ایرانی باشه یا وقت هک نشه مثه نوتبییکس کیف پولای صرافی ایرانی قابل اعتمادن؟
مهم___نیست عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 2877 میگن که صرافی های ایرانی هم کیف پول دارن وسیفه درسته ؟ پول نگه داشتن تو صرافی اشتباهه،با کیف پول اشتباه نگیر پولاتو داخل کیف پول نگه دار فقط مثل تون کیپر،متامسک،فانتوم
merrrrrrliiin مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 401 پول نگه داشتن تو صرافی اشتباهه،با کیف پول اشتباه نگیر پولاتو داخل کیف پول نگه دار فقط مثل تون کیپر،م ... خب میگن که هموون صرافی میتونه نگه داره برای آدم تازه لازم نیست دوبار انتقال بدم و دوبار کارمزد
مهم___نیست عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 2877 نه منظورم اینه ایرانی باشه یا وقت هک نشه مثه نوتبییکس کیف پولای صرافی ایرانی قابل اعتمادن؟ نه اصلا تو حساب صرافیت پول نگه ندار