2777
2789
عنوان

تلگرام بدون فیل‌تر نصب نکنیدا

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 37 پست
من یادمه چندبار به طور مخفیانه وارد اکانت همسرم شدم بازم همون جاها عضو بود بعد خودم دلت زدم در واقع ...

چه غلطی بود کردممم😐🤦🏻‍♀️

الان بنظر شما همه مخاطبام عضو شدن؟؟ 

یا فقط اونایی ک هم من شمارشونو دارم هم اونا شمارمو دارن؟؟ 

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم دوسه سال پیش این اتفاق افتاد.از دایی گرفته تا معلم کلاس سوممو که شمارشو داشتم تو گروهای صیغه عضو کرده بودن نمیدونستم چی کنم،خودمم شکه شده بودم.اونم گروهه صیغههههه.کسایی هم که تو گروها بودن داشتن دعوا میکردن که چرا من و خانوادمو عضو کردین واینا،تمام اعضا همینجوری زیاد شده بودن!!فقط بهشون تک تک پیام بده بگو که یه حالتی هک شدی و اینا.بعدم اکانتتو کاملا پاک کن از اون برنامه.فایده نداره دوباره عضو میکنن.برو خود تلگرامو نصب کن رمز دو مرحله‌ای هم یادت نره.بعدم تو بخش امنیت،گزینه حساب های دیگر،چک کن به جز موبایل خودت،اکانتای دیگه رو حسابت نباشن.کلا هیچوقتم به برنامه‌های خارجی سعی کن دسترسی ندی،با کاری که واتساپ تو دوران جنگ باهامون کرد،بعید نیست از بقیه اپلیکیشن ها هم نارو بخوریم..

بسم‌الله؛فقط یه چیز،ماهِ کربلا،همیشه جوابتو میده..

برای منم دوسه سال پیش این اتفاق افتاد.از دایی گرفته تا معلم کلاس سوممو که شمارشو داشتم تو گروهای صیغ ...

وایی🤦🏻‍♀️ نمیدونستم انقدر دردسر درست میشه 

اکانتمو نتونستم حذف کنم اما  تنظیماتو کامل تغییر دارم 

به چند نفرشون پیام دادم ؛ شما نمیدونید همه مخاطبام عضو شدن یا فقط اونایی عضو شدن که هم من شمارشونو دارم هم اونا شماره منو دارن...؟

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

وایی🤦🏻‍♀️ نمیدونستم انقدر دردسر درست میشه اکانتمو نتونستم حذف کنم اما تنظیماتو کامل تغییر دارم به ...

خیلی شرمنده‌ام من دیر به دیر میام این سایت،پیامتونو دیر دیدم.اگه هنوز پاسخم براتون اهمیت داره باید بگم که بهتره اگه خود تلگرام رو حتما لازم دارین،از نسخه اصلیش استفاده کنین رمز دو مرحله ای و اینارو هم بذارین.احتمالا کسایی که خودمون شمارشونو داریم عضو کرده باشن

بسم‌الله؛فقط یه چیز،ماهِ کربلا،همیشه جوابتو میده..