2777
2789
عنوان

تلگرام بدون فیل‌تر نصب نکنیدا

761 بازدید | 37 پست

بچه ها چند دقیقه پیش من تایپک زدمو پرسیدم نسخه های دیگه ی تلگرام که بدون فیل‌تر هستن امنه یانه

گفتن نصب نکن، یه سری هم گفتن نه اوکیه نصب کن

اما من دیگه نصب کرده بودم فقط دسترسی نداده بودم به برنامش... 

الان دیدم  مخاطبایی ک شماره منو دارن یه سری کانالا عضو شده بودن از طرف من... یعنی براشون نوشته بود فلانی (من) شمارا به این گروه افزود درحالی ک روحمم خبر نداشت... 

خلاصه منم نشستم آیدی و پروفایلو همه رو عوض کردم اما نشد دیلیت اکانت بزنم. خیلی مواظب باشین این استرسی ک من کشیدمو شما نکشید

بنظرتون چیکارکنم؟؟ اینکه همه اطلاعاتمو عوض کردم کافیه؟؟ اخه دیگه از طرف من عضو شدن کاریش نمیشه کرد؛ تو کانالش هیچ پیامی نبود فقط هزار و خورده ای عضو داشت

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

واقعا بعد این حمله سایبری اخیر اعتماد نکنید

من به خود تلگرامم دیگه اعتماد ندارم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون کار ربات خود اپلیکیشنه و خیلی رندوم این کار رو می‌کنه. هیچ جوره هم نمیشه جلوش رو گرفت. حتی اگه برنامه رو حذف کنی اما اکانتت رو نه، باز این کار رو تا حذف اکانت ادامه میده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اون کار ربات خود اپلیکیشنه و خیلی رندوم این کار رو می‌کنه. هیچ جوره هم نمیشه جلوش رو گرفت. حتی اگه ب ...

دسترسی  به مخاطبینم رو برداشتم از نسخه اصلی بازم تأثیر نداره؟؟

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

دسترسی به مخاطبینم رو برداشتم از نسخه اصلی بازم تأثیر نداره؟؟

نه. باز به چند نفر اون وسط پیام دادی چت کردی که. هرکس تو لیست چتت باشه می‌گیره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

برو بخش تنظیمات بعد حریم خصوصی و امنیت و روی گزینه دستگاه ها بزن و پاکشون کن اوکی میشه

هیچ اکانتی بجز خودم نبود اونجا 

ربطی به خود تل نداره .تلهای غیر اصلی هکت میکنن

میدونم این برنامه به تلگرام ربطی نداره

ولی به خود تلگرام هم اعتمادی ندارم دیگه

واتساپ هم کلا حذف کردم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

وای من یه بار نصب کردم برا حالت روح یعنی بیچاره شدم😂😂😂🤣🤣 همسرمو عضو گروه های اونجوری میکرد یعنی بختک شد همه آشناها یعنی خیلی بد بود اخر رفتم اینیستا استوری کردم من اد نمیکنم حذف کردم متاسفانه دسترسی ندارم خودتون میدونید🤣🤣🤣

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

برای منم پیش اومده اونم تو کانال صیغه یابی اد کردن مخاطبامو :))

چیکار کردی درست بشه؟؟🥲

وای من یه بار نصب کردم برا حالت روح یعنی بیچاره شدم😂😂😂🤣🤣 همسرمو عضو گروه های اونجوری میکرد یعنی ...

ای وایی پس من برم همین کارو کنم

چه غلطی بود کردممممم