2821
2789
عنوان

کراش جدید ملت 🤣

1449 بازدید | 60 پست

سرهنگ تاجیک

هرجا درباره اپستین تاپیک بود صدام کنین بیام اونایی که سفید شویی برای ترامپ و اشغال های دور و برش میکنن رو بشورممممم... اگه تو طرفدار این آدمای خبیث هستی فقط خدا ازت نگذره

ب لیست کراش هایم اضاف سد

خیلی خفنن سخنگو هامون

هرجا درباره اپستین تاپیک بود صدام کنین بیام اونایی که سفید شویی برای ترامپ و اشغال های دور و برش میکنن رو بشورممممم... اگه تو طرفدار این آدمای خبیث هستی فقط خدا ازت نگذره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

🤦🤦🤦🤦مطمئنا اگه متاهل باشه خانومش جدا میشع نمیتونه انقد ابراز علاقه رو تحمل کنه

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

کراش چیه؟؟

دیروز عقد کردیم🕶️🧿

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

این اخمو؟؟ این موقع صحبت یه اخم میکنه بین ابرواش خط افتاده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

🤦🤦🤦🤦مطمئنا اگه متاهل باشه خانومش جدا میشع نمیتونه انقد ابراز علاقه رو تحمل کنه

حتما متاهله بنده خدا😟

حتما متاهله بنده خدا😟

😂😂😂

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

این اخمو؟؟ این موقع صحبت یه اخم میکنه بین ابرواش خط افتاده

خدایی اخمو نیس ها

سلیقه ملت رو به افوله شدیدا 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀