2777
2789
عنوان

بیاین بگین رژیمم درسته

123 بازدید | 18 پست

ازصبح دو کف دست نون پنیر خیار گوجه یا ی عدد تخم ابپز

میان وعد میوه چای سبز

ناهار سینه مرغ ابپز با 3 قاشق برنج سالاد 

میان وعد عصرن مثل صبحه 

شامم املت بدون روغن دو کف دست نون 

ولی تو میوه زیاده روی میکنمممممم خدایااا

املتو بدون روغن چطوری درست میکنی؟

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک  چیز مزخرفی می‌شه  مزه ی کتک میده. من درست کردم

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

ادویه اینا میزدی خب

میزنم  ولی انگار تخم مرغ آب‌پز و گوجه‌ میخوری 

ولی خب  چاره ای نیست 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

یک چیز مزخرفی می‌شه مزه ی کتک میده. من درست کردم

😕😕

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

دیگه از این کمتر بدبختی من خیلی میوه میخورم مثلا 7.8 تا

خیلی زیاده

گوجه خورد کن یکم اب بریز درش ببند زیرش کم کن تا نرم شه بعد با قاشق بکوب روش تا له شه نمم زردچوبه ایناهم بزن بعد تخم مرغ بریز باز درش ببند گازش کم کن نوش جون 

دیگه از این کمتر بدبختی من خیلی میوه میخورم مثلا 7.8 تا

نه عزیزم برنج و نون حذف نکن .  

ولی میوه کم کن 

براي من گفته روزی ۴ واحد  میوه