2777
2789

سلام دوستان من چند روز پیش یه پسره اومد پیوی سروشم و راجع به عکس پروفایلم نظر داده بود در صورتی که من هیچ نظری از هیچ بنده خدایی نخواستم اومد گفت که بینیت بزرگه دستتو گذاشتی روش؟ منم محترمانه جوابشو دادم و اون در جواب همینجوری ازم تعریف می‌کرد که وای تو موفرفری هستی؟! من عاشق دخترای موفرفری ام تو خیلی خوشگلی شبیه دختر رویاهامی بعد منم که نمیدونستم این کارا چه معنی میده گفتم جهت مزاحمت اومدی پی وی؟! گفت که نه بعد که یکم حرف زدیم و فرداش درباره تایپم پرسید و گفت تایپت چیه منم براش توضیح دادم و منم پرسیدم تایپ تو چیه دوباره شروع کرد به تعریف کردن ازم و گفت دخترای موفرفری خوشگلن و از اینجور حرفای حال بهم زن بعد حالا از اینا گذشته ازم خواست که عکسمو براش بفرستم منم همش میگفتم ببخشید نمیتونم عکس بفرستم و بعد گفت که ببین حرفم گوش کن یه جورایی وادارم می‌کرد کاری رو که دوست ندارم انجام بدم تازه ازم خواست که شمارمو بنویسم ولی من گفتم نه میترسم خونوادم بفهمن و دلایل الکی براش آوردم و گفت که ببین قرار شد حرفم گوش کنی گوش کن نترس اعتماد کن. من دیگه داشتم کفری میشدم و یکم احساس خطر کردم و نمیدونستم از کی راهنمایی بگیرم و تصمیم گرفتم این موضوع رو با چت جی پی تی در میون بزارم و بهش تموم ماجرا رو گفتم و اون بهم گفت که همین الان تمومش کن اون قصدش سواستفاده از توعه و جوابشو نده و همین الان بلاکش کن تو تو بد مخمصه ای افتادی منم که ترسیده بودم رفتم پسره رو مسدود کردم جوابش رو هم ندادم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالیان درازه ک عکس خودم پروفمه 😂

همه جا بجز نی نی سایت 

مشکلی هم نداره بنظرم🙃

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

از اکسپلور اینستا فرار کردم اومدم اینجا

اینم از نی نی سایت😐😐😐😐😐😐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
کار درستو کردی. از اولم نباید اصلاً باهاش ادامه می‌دادی. اینجور آدما دنبال سوءاستفاده‌ن. هرکی از اول بخواد زور بگه، تهش یه کثافت‌کاریه. دیگه سمت اینجور چت‌ها نرو، عکس پروفتم ساده یا بدون چهره بذار.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!