2777
2789
اهااا فکر کزدم جفتشون عاشق امیرن

نه امیر قصه دختر خاله ای داره به اسم سپیده که عاشقش اونقدر زیاد که بخاطرش میاد تهران دانشگاه تااونو ببینه وقتی میفهمه امیر عاشق شده خیلی ناراحت میشه به امیر میگه عاشقتم و کلا غرورشو میذاره کنار اما امیر عاشق شیرین با شیرین فرار میکنه ،درنهایت دختر خاله از حسادت کم و بیش لوشون میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیرین نقاش داستانهای کتاب کودک دخترعمش مریمه ک خیلی باهم صمیمی و هم کلاسن تو دانشگاه.... امیر عاشق کتابه و توی چاپخونه کار میکنه و عاشق چهره شیرینه ... بعد شیرینو میبینه بیشتر دلباخته میشه ب حدی که میشه عضو ساواک تا خودشو به خانواده شیرین که پولدارن ثابت کنه.... پسر دوست بابای شیرین خواستگار و عاشق شیرین میشه و امیر متوجه میشه و این بین کارایی میکنه تا مانع این ازدواج بشه و این بین اتفاقاتی رقم میزنه مثلا واسه بابای شیرین پاپوش درست میکنه تا گیر ساواک بیفته تا آزادش کنه و خودی نشون بده ولی ی دو سال پدره می افته زندان و بعد از آزادی میره پیش زن عقدی پنهانیش شیرین متوجه میشه و تو خونه زن بابائه با پدرش بخاطر همین مسائل و رد کردن وسر دوستش بحثش میشه و پدر ک عاشق دخترش بود میزنه زیر گوش شیرین و شیرینم میره خونه امیر و باهم فرار میکنن شمال و صیغه محرمیت میخونن و پدره با کمک دخترخاله  امیر ک عشق یکطرفه ب امیر داشته متوجه میشه کجان

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم