2777
2789
عنوان

🦋به سوی نور🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3594 بازدید | 871 پست
خداروشکر ک‌ناخواسته بود بلاخره خداوند عادله ان شاالله ک خدای مهربون یاری کنهمیدونستین طبق تحقیقات هر ...

یا خدا😱

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم یعنی نگاهی که سودی برای ایمان ما نداره و ممکنه عادی بشه و بعدش تبدیل به گناه. البته نظر منه. س ...

چه قشنگ گفتی خواهر خیلی ممنون

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

یعنی چی یعنی به حلالها هم نگاه نکنیم؟

اگر دوست دارین ذهنتون ودرنتیجه دلتون شلوغ و اشفته نباشه خیر 

منظورم این نیست ک از فردا به همسر و فرزندمون نگاه نکنیم😅 مثلاً نگاه به تلویزیون به هر فیلم و سریالی به هر مجله ای و...... حلاله اما شلوغی میاره پراکندگی میاره

اگر دوست دارین ذهنتون ودرنتیجه دلتون شلوغ و اشفته نباشه خیر منظورم این نیست ک از فردا به همسر و فرزن ...

آها اونا رو زیاد اهلش نیستم خدا رو شکر 

خداروشکر خیلی زیاده مثلاً شبکه های اجتماعی متعددخیابون گردی ها و دیدن اجناس متعددنت گردی هاااا و.... ...

ای بابا چقد زیادن🤔