2777
2789
عنوان

سنگ کیسه صفرا

68 بازدید | 10 پست

من ۶ماهه زایمان کردم خیلی معدم درد میگرفت جوری که دیگه واقعا مختل میکرد زندگیمو دکتر سونو نوشت امروز انجام دادم گفت سنگ کیسه صفرا داری خیلی ناراحتم سونوگرافی گفت باید عمل بشی نمیشه عمل نشم کسی بوده بدون عمل خوب شده باشه😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من الان ۳،۴ساله سنگ صفرا دارم .عمل هم نکردم . سعی کن تغذیه تو درست کنی ،مثلا غذای چرب و سنگین و رب و ...

چجوری سنگت اخه میگن بعد یهو درد میگیره باید اورژانسی عمل شم میترسم عین چی

۱۵تا سنگ تو کیسه صفرام بود

چنتا سنگ داریددردم دارید

ببین نوشابه و نوشیدنی های گازدار ممنوعه. غذای زیاد خوردن ممنوعه. غذای تند؛ چرب ؛ فست فودی برات ممنوعه. حالا اگه پیش اومد و خوردی بعدش پیاده روی کن. حتی تو خونه باشی. من اینجوریم وقتی درد دارم و تو خونه دور مثلا یه میز هی راه میرم دردم خیلی کم میشه

اگه درد شدید غیر قابل تحمل داری باید عمل بشه، خدای نکرده مجرا رو مسدود نکنهولی اگه درد نداری روزی یه ...

الان درد ندارم ولی هزار چندگاهیی میگیره میخوام اینایی که گفتید بخورم ببینم تاثیر داره

چجوری سنگت اخه میگن بعد یهو درد میگیره باید اورژانسی عمل شم میترسم عین چی ۱۵تا سنگ تو کیسه صفرام بود

میگم که من آستانه تحمم زیاده ، البته الان نمیخوام عمل کنم ،از طرفیشنیدم بعد عمل هم باید مراعات کنی و درد هم داره🫤اگه درد نمیکنه ،یا دردش در حد درد پریوده عمل نکن مال من وحشتناک بوددردش