2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیالی طی کن 

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

مگه میشه اسمتو بگه بعد اشتباه پیام داده باشه پسرا درگیرن خودشون انگار عجب

اره قاتیه کلا  گفتم صدام میزنی بعدمیگی اشتباه پیام دادم ا صلا جواب نداده ازصب  فازش چیه

اره قاتیه کلا گفتم صدام میزنی بعدمیگی اشتباه پیام دادم ا صلا جواب نداده ازصب فازش چیه

الکی میگه حتما بخاطر غرورش اینو گفته یاد یکی انداختیم یه پسره مزاحمم میشد یبار پیام عادی داد اسممو گفت گفتم بفرماین شما گفت اشتباه گرفتم😂

الکی گفته دلیل کاتتون چی بود؟

میدونم   ی شب زنگ زدم صدادخترشنیدم ازکنارش بعد گفتم کیه زیربارنمیرفت میگفت بد شنیدی صدا دخترکجابود وفلان  اخرش دید پیله کردم گفت دخترخالم اومده خونمون متاهله گفتم شوهرش هست گفت نه   حالاب فرض دخترخالش باشه  کنار دوتا پسر چجوری شب مونده  بابرادرش تنهان توخونه  نظر شماچیه 

میدونم ی شب زنگ زدم صدادخترشنیدم ازکنارش بعد گفتم کیه زیربارنمیرفت میگفت بد شنیدی صدا دخترکجابود و ...

والا شما خودت قطعا بهتر میشناسیش

ولی مردا استاد انکارن

بنده خودم یه عوضی تو زندگیم بود بعد 2 سال فهمیدم چه کثافتیه

برا منم زیر بار نمی‌رفت 

حتی منو مقصر می‌کرد و طوری رفتار می‌کرد که دلم به حالش میسوخت 

عزیزم ولی قطعا کارت درست بوده، هزار راه وجود داشت که ثابت کنه و سوءاستفاده ها برطرف بشه

من نمیخوام قضاوت کنم، شاید منم اشتباه کنم بالاخره خودت بیشتر میشناسیش

صرفا با توجه به تجربه ای که داشتم گفتم گلم❤️