2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ جوری هرکارمیکنم باز میرم طرف گوشی پیام بدم

چون تمام ذهنو فکرت اونه 

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

چی گفتی بعد

پاک کرد گفتم چیو پاک کردی گفت هیچی اشتباه فرستاده فرستاده بودم

بعد گفت حوصله ندارم خستم میخوام برم خونه داییم پیام نده

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

چون تمام ذهنو فکرت اونه

همین جور که شما حالت بده دقیقا اونم حالش بده 

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

واایی برا منم همین بود اصلا کارایی کرد که نگم برات ولی تهش فهمیدم با زن متاهلم بوده همون روزایی که ب ...

اره لاشی ین خدا جوابشونوبده من الان حالم خیلی بده گلم بی حال شدم غذا نمیتونم بخورم  اصلا ی وضع بدی   چندوقته گذشته  از کات دیگ نیومده سراغت 

بهش اعتماد داری؟

ترسم همینه دیگه اوایل داشتم ولی یه کارایی میکنه که میترسم 

میترسم میخواسته برای کسی بفرسته اشتباه فرستاده

به روی خودم نیاوردم که نوتیفشو دیدم چی بود

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

همین جور که شما حالت بده دقیقا اونم حالش بده

واقعااره اصلا بی حال شدم مثل معتادی ک ترک میکنه    شما پسری بهترمیدونی  خب اگ دوسم داره چرا رفت ک  دوتامونو اذیت کنه  ب نظرتون اصلا میخاست منو   

اره لاشی ین خدا جوابشونوبده من الان حالم خیلی بده گلم بی حال شدم غذا نمیتونم بخورم اصلا ی وضع بدی ...

عززیزم اصلااا به یه ورتم نباشه 

من اشتها نداشتما ولی به زور غذا میخوردم با خودم میگفتم واسه کی غصه بخورم یه لاااشی؟؟؟؟ 

الان 3 ماهه که تموم شده خداروشکر 

چرا بلاکش کردم ولی هنوز تا همین چند وقت پیش زنگ زده بود ببینه هنوز بلاکه😂

اینو از لیست بلاکم دیدم

واقعااره اصلا بی حال شدم مثل معتادی ک ترک میکنه شما پسری بهترمیدونی خب اگ دوسم داره چرا رفت ک د ...

شک نکن چون اگر به فکرت نمی بود تماس نمی گرفت اره من پسرم و درکتون میکنم و اینم میدونم اونم همین حاله شمارو داره 

ترسم همینه دیگه اوایل داشتم ولی یه کارایی میکنه که میترسم میترسم میخواسته برای کسی بفرسته اشتباه فرس ...

ازش شناخت داری عزیزم؟ 

هدفتون ازدواجه؟ 

و اینکه به قصد ازدواج وارد رابطه شدید؟ 

ازش شناخت داری عزیزم؟ هدفتون ازدواجه؟ و اینکه به قصد ازدواج وارد رابطه شدید؟

سن من که پایینه ولی خب هدف من که اره

هدف اونو نمیدونم

شک نکن چون اگر به فکرت نمی بود تماس نمی گرفت اره من پسرم و درکتون میکنم و اینم میدونم اونم همین حاله ...

ببخشید نمیخوام جسارت بکنم، ولی تجربه چیز دیگه ای رو ثابت کرده 

طرف بنده هم تماس می‌گرفت ولی عاشق نبود، بلکه یه هرزه بود 

ببخشید نمیخوام جسارت بکنم، ولی تجربه چیز دیگه ای رو ثابت کرده طرف بنده هم تماس می‌گرفت ولی عاشق نبود ...

درسته منم احترام میزارم قبوله حرفتون ولی همه مثل هم نیستن