عززیزم اصلااا به یه ورتم نباشه من اشتها نداشتما ولی به زور غذا میخوردم با خودم میگفتم واسه کی غصه بخ ...
پس همینکاروکنم افسرده هستم دیگ بدتر میدونست ولی اذیتم کرد روزای اول سخته حالت گیجی دارم من جز خاستگاری دیگ قبولش نمیکنم میدونی چیه میترسم رل بزنه کنار یکی دیگ دیدن سخته اوف
نمیدونم چی بگم عزیزم، من نمیتونم قضاوت کنم ولی احساس میکنم خودتم میدونی رابطتت اشتباهه
آره میدونم ولی گیجم نمیدونم باید چیکار کنم
•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
نمیدونم چی بگم عزیزم، من نمیتونم قضاوت کنم ولی احساس میکنم خودتم میدونی رابطتت اشتباهه
آره میدونم ولی گیجم نمیدونم باید چیکار کنم
•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
پسری ک بخادت بعد چندوقت برمیگرده بعد چیکارکنم ک بترسه وبیاد خاستگاری گوشیمو خاموش کنم
ببین کسی که واقعا دوست داشته باشه به گوشی رو شن خاموش کردن نیست برمیگرده انشاالله
توجه ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،