2777
2789
عززیزم اصلااا به یه ورتم نباشه من اشتها نداشتما ولی به زور غذا میخوردم با خودم میگفتم واسه کی غصه بخ ...

پس همینکاروکنم افسرده هستم دیگ بدتر  میدونست ولی اذیتم کرد  روزای اول سخته حالت گیجی دارم   من جز خاستگاری دیگ قبولش نمیکنم   میدونی چیه میترسم رل بزنه کنار یکی دیگ دیدن سخته اوف 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پس همینکاروکنم افسرده هستم دیگ بدتر میدونست ولی اذیتم کرد روزای اول سخته حالت گیجی دارم من جز خا ...

برا منم سخت بود ولی الان باورت میشه آرزوی مرگشو دارم؟ 😂😂

حتی دلم میخواد زوتر ازدواج کنه بره گمشه 

عاشقی فرق داره

منم عاشق بودم 🙂

تو روی خونوادم وایسادم 

کتک خوردم 

له شدم

لاغر شدم 

شکستم

ولی تهش فهمیدم اونی که عاشق بوده فقط من بودم، اونی که جنگیده فقط من بودم 

شما نمیدونی من چیا کشیدم که الان آرزوی مرگشو دارم 

با آبروم بازی کرد 

با زندگیم با احساسم با قلبم، بازی کرد 

شک نکن چون اگر به فکرت نمی بود تماس نمی گرفت اره من پسرم و درکتون میکنم و اینم میدونم اونم همین حاله ...

پسری ک بخادت بعد چندوقت برمیگرده بعد چیکارکنم ک بترسه وبیاد خاستگاری گوشیمو خاموش کنم 

نمیدونم چی بگم عزیزم، من نمیتونم قضاوت کنم ولی احساس میکنم خودتم میدونی رابطتت اشتباهه

آره میدونم ولی گیجم نمیدونم باید چیکار کنم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

نمیدونم چی بگم عزیزم، من نمیتونم قضاوت کنم ولی احساس میکنم خودتم میدونی رابطتت اشتباهه

آره میدونم ولی گیجم نمیدونم باید چیکار کنم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

پسری ک بخادت بعد چندوقت برمیگرده بعد چیکارکنم ک بترسه وبیاد خاستگاری گوشیمو خاموش کنم

ببین کسی که واقعا دوست داشته باشه به گوشی رو شن خاموش کردن نیست برمیگرده انشاالله 

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،