2777
2789

یعنی میخوابم پا میشم بدن لرز میگیرم کافیه تلوزیون مثلا روشن باشه دیگه یعنی با یه صداش بیدار میشم نمیدونم چیکار کنم اخه اینطوری تا آخر عمر نمیتونم زندگی کنم از مرگ خیلی میترسم دلم میخواد مثل سابق باشم توروخدا بگید چیکار کنم میگم اگه اخبارم دنبال نکنم غافلگیر میشم😭💔

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

من نمیدونم حالت شما چجوریه ولی بعضی وقتا از خواب بیدار میشدم و اون لحظه مثلا جایی میخواستم برم یه حالتی داشتم انگار روحم میخواست از بدنم در بره میبینی وقتی خوشحالی در پوست خودت نپیگنجی یچیز اونطوری انگار تو بدنم نمیگنجیدم و بدم میاد از اون حس

من نمیدونم حالت شما چجوریه ولی بعضی وقتا از خواب بیدار میشدم و اون لحظه مثلا جایی میخواستم برم یه حا ...

از ترس و وحشته خب

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان