2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خودت رو جای شخصیت اصلی حس کن و با توجه به رمان هایی که خوندی و ایده خودت شروع من نوشتن من کلی نوشتم

نمیتونم .خوبم اما حس میکنم باید بهتر بشه ..اولش چیکار می‌کنی یه داستان تو ذهنت میسازی و چی؟

نمیتونم .خوبم اما حس میکنم باید بهتر بشه ..اولش چیکار می‌کنی یه داستان تو ذهنت میسازی و چی؟

ایده میاد توی سرم بعد شروع میکنم به شروع داستان مثلا از نحوه آشنایی با علت بودن توی اون شرایط مینویسم

Sorry ...i don't care about that.

ایده میاد توی سرم بعد شروع میکنم به شروع داستان مثلا از نحوه آشنایی با علت بودن توی اون شرایط مینویس ...

آخه شخصیت و مکان و اینارو از قبل تعیین می‌کنی یا لحضه ای هرچی به ذهنت بیاد می‌نویسی 

میشه همینجا به سلیقه خودت یه چند خط بنویسی برام

خب ژانرش فرق می‌کنه ولی خب یکی رو از اینجا شروع کن مثلا اگه جنایی دوست داری :

از خونه بیرون اومدم در ماشین رو باز کردم و سوار ماشین شدم به محض چرخوندن سوییچ صدای ضربه محکمی روی سقف ماشین منو از جام پروند آروم در ماشین رو با ترس باز کردم و با دیدن جسدی که روی سقف ماشینم افتاده بود جیغ بلندی کشیدم و دست و پام سست شد و روی زمین افتادم ...

آخه شخصیت و مکان و اینارو از قبل تعیین می‌کنی یا لحضه ای هرچی به ذهنت بیاد می‌نویسی

اول توی ذهنم یه ایده کوچک میاد و با تصورات خودم ادامش میدم البته برای من که خیلی اهل سریال و فیلمم آسون تره

خب ژانرش فرق می‌کنه ولی خب یکی رو از اینجا شروع کن مثلا اگه جنایی دوست داری :از خونه بیرون اومدم در ...

چقدر قشنگ ممنونم 🤍میدانی من انگار نمیتونم مثل تو جمع و جور بنویسمش .مثلا زیاد از حسم و افکارم می‌نویسم .نمی‌دونم  چطوری اینجوری بنویسم

چقدر قشنگ ممنونم 🤍میدانی من انگار نمیتونم مثل تو جمع و جور بنویسمش .مثلا زیاد از حسم و افکارم می‌نو ...

کم کم تمرین کن سعی کن کتاب و سریال زیاد نگاه کنی راه میوفتی