2777
2789
عنوان

خیلی حسودیم میشه

141 بازدید | 10 پست

به آدم هایی که زندگی را ساده میگرن 🫠

واقعا بعضی آدما از زندگی شوند لذت میبرن حتی بعضی ها رو میبینم مشکل زیاد دارن تو زندگیشون سختی کشیدن ولی الان خودشون درگیر نمی کنند

بعد من اصلا احساس خوشبختی و آرامش ندارم در لحظه زندگی نمی کنم واقعا حس میکنم باید یک تغییر تو خودم بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا یکی از آشنا ما چند کیلو طلا داشت ورشکست شد همه اش و از دست داد اگه الان داشتشون می تونست باهاشون شاید ۴ ۵ تا خونه بخره ولی الان داره زندگی شو می‌کنه اگه خدایی نکرده من بودم تو تیمارستان بستری میشدم 😁😁

منم قبلا عین خودت بودم ولی برای امتحان سعی کردم ذهنمو توی زمان حال بذارم،مثلا تو مهمونی جایی فکرم میرفت جایی سریع فکرمو میاوردم به موقعیتی که توش بودم،کم کم عادت کردم و واسه ی اینکه مثلا از مشکلات زندگیم راحت بگذرم سعی کردم مدیتیشن کنم،هربار که توی اون سکوت روی نفس هام تمرکز میکردم بیشتر به این پی میبردم که زندگی خیلی پوچه پ ارزش غصه نداره؛

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

نور و عشق الهی جاریست✨

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792