2777
2789

من دچارش شدم حتی ازمایشم دادم نشون داد مجبور شدم منطقه زندگیمونو دوباره عوض کنیم بنظرتون دوباره خوب میشه چقدر طول میکشه؟

تا ۳۴ سالکی تو تهران زندکی کردم و به دنیا اومدم فقط یکسال و نیم تو یه منطقه ای خارج تهران رفتیم به این درد عظیم مبتلا شدم هر کاری کردم درست نشد اخر اوندیم دوباره تهران.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدما زود عادت میکنن

توکل مفهوم خیلی قشنگی داره، یعنی خدایا من نمی‌دونم چجوری خودت درستش کن❤️ من همون دختری هستم که هر روز برای رشد و پیشرفت خودم کتاب میخونم🎀 یک عدد انرژی مثبت، کرم کتاب و عاشق عکاسی از طبیعت🌱🥰

توهم همینطوری هستی؟

ااها، الان خوندم، تو مشکل جسمی پیدا میکنی

من روحی مشکل پیدا میکنم، میدونم از تهران خارج شم حالم خوب نیست 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اوایلش فقط خارش پوستی بدون کهیر بود و چشمام قرمز میشد الان ۴ ماهه شده علائم تنفسی بعد غذا

چکاپ کامل بده ببین از آنزیم کبدت نباشه. 

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر. 

تهران که خودش همش مریضیه، الودگی، شلوغی و ترافیک، گرونی شهر بزرگ و استرس و کار و کار و کارمیشه بگ ...

خب بدن انسان به منطقش عادت میکنه بدن ممکنه به آلودگی شیمیایی عادت کنه ولی مثلا به یه متطقه بیابونی که فط خاک هست الرژی بده برو تو گوگل سرچ کن بیشتر الرژیها از مهاجرت اتفاق میوفته

فکر نمیکنم دوماه بعد رفتن از تهران ازمایش کامل دادم ولی دیدم بازوفیل خونم زیاد رفته بالا که همون نشا ...

پس برگرد تهران زندگیتو بکن

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر.